Cam Suyu

revelation

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar 3 haftadır aracımın cam suyu donmuş vaziyette duruyor! +5 derecede bile çözülmedi don! Be yapacaz içinde antifirizli cam suyu da var! Çözümünü bulan bir arkadaşa sorarım ne olacak bu camın hali?

Ynt: Cam Suyu

yavuzozkan link' Alıntı:
Arkadaşlar 3 haftadır aracımın cam suyu donmuş vaziyette duruyor! +5 derecede bile çözülmedi don! Be yapacaz içinde antifirizli cam suyu da var! Çözümünü bulan bir arkadaşa sorarım ne olacak bu camın hali?

Abi donuk vaziyette çalıştırdıysan sigortası atmış olabilir. Ben servise götürdüm kanallardaki su donmuş dediler tüm kanalları temizlediler, sonra gm'in kendi cam suyunu koydular. Geceleri -10'u geçiyor herhangi bir donma yok.

yavuzozkan link' Alıntı:
Sigortaya bak yavuz.
Motor bolumunde olmasi lazim.

Hayda! Valla hiç aklıma gelmedi bu sigorta! Haftasonuna kadar böyle kullanayım sonra sigorta kutusuna bakayım! Gerçi kaç nolu sigortadır onu dahi bilmiyorum ya hadi hayırlısı!

yavuzozkan link' Alıntı:
Hayda! Valla hiç aklıma gelmedi bu sigorta! Haftasonuna kadar böyle kullanayım sonra sigorta kutusuna bakayım! Gerçi kaç nolu sigortadır onu dahi bilmiyorum ya hadi hayırlısı!
motor bolumunde akunun yaninda amperlerine bak 10 amper yazanlari kontrol et anlasilir yavuz.

bnmde su olmasına rağmen su atmıyor, donmusmudur

akünün ordaki kutunun içinde 40 nolu 1.0 dirençli sigorta bakım kitapçığına bakarsan orda yazıyor 40 nolu sigorta yeri ve görevi ona göre değiştir ben kendim değiştirdim ama değiştirince gene dokunma dokunduğun anda gene patlıyor sigorta buzların eridiğinden emin ol ben tam 1 saatlik yolculuktan sonra adanaya indim adana 15 derece adanaya gelince yarım saat sonra anca açıldı geç çözülüyor yani

Aynı durum bende mevcuttu, meğersem sigorta atmış. Sigortayı değiştirdim düzeldi.

Geri