Cam Suyu

Ynt: Cam Suyu

sigorta yeri sanırım bu akünün yanındaki kutu, yarın birgün bi bakayım

tesekkür ederim

Erzurum'da yaşarken en az 5 kez değiştirdim o sigortayı :) Hatta H kasada da bir kez değiştirmişliğim vardır (2.'ye kalmadan aracı sattım).

yavuzozkan link' Alıntı:
Arkadaşlar 3 haftadır aracımın cam suyu donmuş vaziyette duruyor! +5 derecede bile çözülmedi don! Be yapacaz içinde antifirizli cam suyu da var! ևözümünü bulan bir arkadaşa sorarım ne olacak bu camın hali?

geçen haafta aynı dertten bende muzdariptim.ankara reis  servisine gittim...65 tl +kdv su haznesini söküp temizler ve kullanıma hazır hale getiririz dediler.güldüm....1,5 tl ye sigorta (1.0 a) aldım, servis aksesuvar bölümünden 13 tlye cam suyu -30 derece için aldım.silecek suyu haznesine koydum ve hava sıcaklığı -5 gibi falan 3 saat sonra sigortayı değiştirdim ve silecek suyuda çözülmüştü.....

ercan_0636 link' Alıntı:
geçen haafta aynı dertten bende muzdariptim.ankara reis  servisine gittim...65 tl +kdv su haznesini söküp temizler ve kullanıma hazır hale getiririz dediler.güldüm....1,5 tl ye sigorta (1.0 a) aldım, servis aksesuvar bölümünden 13 tlye cam suyu -30 derece için aldım.silecek suyu haznesine koydum ve hava sıcaklığı -5 gibi falan 3 saat sonra sigortayı değiştirdim ve silecek suyuda çözülmüştü.....

Nitelikli kapak olmuş abi, ellerine sağlık. ((:

ercan_0636 link' Alıntı:
Ercan abi eline saglik, eminim servisin soylediklerine kanarak bu parayi kaptiran cok insan vardir malesef

Bugün bir tane sigortayı değiştirdim sonra aracımı okulun avlusuna çektim akşam ilk işim sileceği çalıştırdım ve evet su fıskiyesi şahane doyasıya sıktım sağa sola tavana kadar yetmedi çocuklara da sıktım :) çocuklar kadar şendik bir tank su ile eğlendik :)

2 liraya usta halletti sağolsun, hemen halletti

tesekkür ederim

yavuzozkan link' Alıntı:
Arkadaşlar 3 haftadır aracımın cam suyu donmuş vaziyette duruyor! +5 derecede bile çözülmedi don! Be yapacaz içinde antifirizli cam suyu da var! Çözümünü bulan bir arkadaşa sorarım ne olacak bu camın hali?
. Sizin multimedia cihazı necvox black edition serisimi?

Navimaster

Geri