Ynt: Cam Suyum Donmuş Çalışmıyor !
Antalyanın gözünü sevem yaaa)
Antalyanın gözünü sevem yaaa)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1 ne kış lastiği ne donma sıkıntısıonurody link' Alıntı:Antalyanın gözünü sevem yaaa)
onurody link' Alıntı:Antalyanın gözünü sevem yaaa)
hahahahha dancee dancee nereye çekersen çekCosmo link' Alıntı:diyorsun ki,
ne kış lastigi, ne de don lastigi
benim aracada aynısı oldu zaten depoda su bitmek üzereydi bende bu olay olunca tamamını anti frezz le doldurdum ama hortum donmuş olunca Bise yapamadik acaba zorlamak hortum yada motora zarar verirmi ki ilk defa başıma geliyor malum adana çocuğuyum soğuk memlekete hiç alışkın değilizTolga KARACA link' Alıntı:Sİlecek suyunuzdan emin değilseniz antifriz ekleyin ancak fıskiyelerden çıktığını görene kadarda çalıştırın.
Focus aracımın deposuna gece antifriz koymuştum ama depo donmasa da depo ile fıskiye arasındaki hortumlardaki su donmuştu.
mmtcopur link' Alıntı:benim aracada aynısı oldu zaten depoda su bitmek üzereydi bende bu olay olunca tamamını anti frezz le doldurdum ama hortum donmuş olunca Bise yapamadik acaba zorlamak hortum yada motora zarar verirmi ki ilk defa başıma geliyor malum adana çocuğuyum soğuk memlekete hiç alışkın değiliz
Tolga KARACA link' Alıntı:Bilmem mi, kar yağdığında Adanalı dostlarımın yaşadığı heyecan ve yere kapaklanmaları dün gibi hatırlarım )
Bence zorlama genelde sigorta atmasıyla sonuçlanıyor, zamanla motorun sıcağından çözülür ve çözülünce antifrizli suyu görene kadar fıskiyeden cama su at.