Ynt: Cam Suyum Donmuş Çalışmıyor !
arabayı güneşe koyduk bakim belki çözülür
arabayı güneşe koyduk bakim belki çözülür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi zararı olacağını düşünmüyorum bence sıcak su felan dökülse çözülecektir ben şimdilik dokunmuyorum yarın adanaya inecem muhtemelen çözülecektir ondan sonra içinde ne kadar su varsa püskürtüp bitirecem sonra komple anti freezli bir ürün alıp dolduracamfatihialemm link' Alıntı:aynı sorun bende de var malum sivas kışı. aracımdaki cam suyu donmuş olmasına rağmen motoru çalışıyordu yani püskürtme sesi geliyordu. antifirizli cam suyu ekledik depodaki donu biraz çözdü ama yine püskürtmedi. şu anda püskürtme motorundan hiç ses gelmiyor sigortadan kaynaklı olduğunu buradan öğrendim. ben de kapalı bir garajda 2 gün bekleteyim diyordum, şimdi bekletsem de açılmayayacak demek sigortayı değiştirmezsem. peki yaza kadar bu şekilde dursa bir zararı olur mu acaba ????
niko22 link' Alıntı:Ben bim den almıştım 5lt si 5tl -22 derece yazıyor plastik bardağa biraz koyup -18 derecede çalışan buzdolabının buzluğuna koydum....sonucu tahmin edin