camlara krom cıta

4 ü 150 iyi fiyatmış..hangi bayi bu bize de gönderseler..

elazıgdı dımı efkan:)

Way be! Forum benden amma da çekmiş haa :) Her bi bilgimi resmen ezberletmişim! Aynen Hasan Hocam, Elazığ Karalar Otomotiv :)

Hatta 150'ye de kartel koruma almıştım bu arada. Her ikisine toplam 300 TL (KDV Dahil) ödedim.

bısı daha sorayım ana yaa:) sımdı bu krom cıtalar sadece camın altındamı.yoksa kapıyı cevreledımı passatlardakı gıbı.bazıları tek serıt halınde yapmıs bazılrı da kapıyı cevrelemıs.bana tek cızgı daha guzel gorundu ama.fıyat acısından soruyorum bunu.150 ıyımıs bence en kotu ıhtımal 100 ebaglarım ben onu.bu arada aracı teslım alırken fotolarını cekecem hemen.sonra zor gelıyor bellıkı keyıften :D

Evet, mutlaka çekin. Ben sadece kadranı çekmiştim alırken :) Bu arada çıta konusunda hiç orjinalliği bozmayın, benim gibi tek bir şerit gibi yapın. derim.

bedavaya konarsam meshur atasozumuz gıbı kapı cıtalarını bıle bagaja attırırım ıhtıyacı olana hedıye ederım ) tesekkurler bılgıler ıcın.ama fotoları en yakın zamanda beklıyoruz.bızım cocugun dogmasına da 40 gun falan var :D

Mutlaka ekleyeceğim! :) Bu arada sancılı bi 40 gün başladı diyebilirim sizin için...

Gemi'leri mi takip edersiniz, araç üretim görüntülerini mi google video'dan ararsınız, teknik dökümanları mı incelersiniz, gemi mürettebatının özgeçmişine mi bakarsınız bilinmez ama şafak saymaya eşdeğer bir duygu olduğu kesindi benim için :)

hih hih aracı yeterı kadar tanıyorum.suan sadece 2011 astra gorunce dıkkat kesılıyorum.hele teknık grıyse daha cok. beklemek guzeldır.yapacagım mugla manısa yolculugunu dusluyorum sadece.hos duygular..

Benim araç da teknik gri. Müthiş bir seçim olmuş. Özellikle ön tampon kromajları teknik gri'de canavar gibi duruyor...

Geri