camlarda buğulanma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daffodil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

daffodil

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Opel Astra marka arabam var.. Şu sıralar buğulanma sorunundan muzdaribim..Bir türlü çözüm bulamadım.. Araç içinde camlarda çok aşırı buğulanma oluyor... Bir püf noktası varsa yardımcı olursanız sevinirim..

ben spray kullanıyorumm buğu için olmuyor onu sıkınca hiçbirşey adına bakıyım akşam giderken ama oto aksesuarcılar satıyor zaten birde sabun olayı vardı hatırladıgım kadarıyla sabunlu bir bezmi sürülüyordu ne..

walla abicim cama vereceksin havayı başka çözümü war mı ? bende olmuyo hiç, sebebi nedir anlamadım

arkadaslar ne bu reno 12 mi de bugulanmayı yenemeyeceksın.. bugulanması ıcın bı kaç sebep var öncelıkle aracın su eksıltıyormu??? kalorıfer radyotorunde kucuk bı sızıntı olursa ön paspasların altını yasartır buda bugulanmaya yol acar!! aracını yıkadıysan ıcını felan ıslaksa oda bugulanma yapar. ben bı ön paspaslara bakmanı tavsıye ederım

bide su sadece arac icindeki havayi dolandiran bi dugme war ona basmis olabilirsin..

daffodil' Alıntı:
Arkadaşlar Opel Astra marka arabam var.. Şu sıralar buğulanma sorunundan muzdaribim..Bir türlü çözüm bulamadım.. Araç içinde camlarda çok aşırı buğulanma oluyor... Bir püf noktası varsa yardımcı olursanız sevinirim..

ewt arkadasım sen polen filitresini acık kullanıyorsun galiba sebebı o yuzden ama oda filitre tıkalı oldugu zaman yapar yenısını alırsan sorun cozulur tahmini 15ytl

Bir zamanlar vectra da çok buğulanma oluyordu servis polen filtresini sök demişti bizde öyle yaptık.Geçmişti galiba.

Fan anahtarını kullanarak havayı camlara verdir 5 dk içinde buğudan eser kalmaz ...

buğulanma sorunu:kurt.ibrahim

daffodil' Alıntı:
Buğulanmanın püfü klimani ve fanıaç en fazla iki dk da sorunu çözmüş olursun .

Geri