polen filtresi iç sürkilasyon düğmesine basman yeterli ben yıllardır kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
faithless1905' Alıntı:polen filtresi iç sürkilasyon düğmesine basman yeterli ben yıllardır kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım...
ben fanı acıyorum ama daha da beter bugu oluyor.5 dakkada falan gecmıyor.anca camı acmak zorunda kalıyorum.bu soguktada cam acmak zor oluyor.dısarısı soguk ıcerısı sıcak olunca bugu kacınılmaz galıba..sprey mı alsakmdellal' Alıntı:Fan anahtarını kullanarak havayı camlara verdir 5 dk içinde buğudan eser kalmaz ...
chatin' Alıntı:sanırım arkadaşın sorunu hava sogukken camında soguk olmasından dolayı motor ısınmamısken kaloriferi acamamasından kaynaklanan bir durum.. ki o gibi anlarada once camı arala biraz sonrasında ise zaten hava soguk oldugu icin kaloriferi acarsın ister istemez hem cama hemde goguse verilen konuma al mesela
sanki ona basınca motorda bir guc kaybı hissediyorum ..yani aklımda oyle kalmış..o dugmenin tam olarak gorevi nedir biri acıklayabilirmi ben sadece işte dışarıda koku falan varsa basıyorum hani koku iceri girmesin diye birde tozlu biryerden geciyorsam
hava sırkulasyonu dugmesının gorevını bende merak edıyorum.dısarıdan hava gelmesını engelllersek ne olur.engellemessek ne olur..
kar' Alıntı:hava sırkulasyonu dugmesının gorevını bende merak edıyorum.dısarıdan hava gelmesını engelllersek ne olur.engellemessek ne olur..
musluk85' Alıntı:Klimayı çalıştırdığında yakıt tüketimini azaltıyor.Ayrıca sürekli çalıştırmanızı tavsiye etmiyorum...Çünkü içerideki hava filtrelenmediği için ağırlaşıyor.
kar' Alıntı:chatin' Alıntı:hava sırkulasyonu dugmesının gorevını bende merak edıyorum.dısarıdan hava gelmesını engelllersek ne olur.engellemessek ne olur..
Yazın dışardan aldığın sıcak havayı değilde, içerde soğuttuğun havayı devirdaim etmeye yarar , böylece kliman soğuk havayı soğuk tutmaya çalıştığı için daha az enerji harcar buda motor performansına ve yakıtına etki eder. Tabi dışardaki kötü koku ve toz v.s.yi solumamak içinde işe yarar ama kışın klima çalışmadığında insanların soluğundan çıkan rutubeti araç içinde dolaştırdığından camlarda buhar yapıyo olması muhtemel
sevgili kar alıntının sonuna [/quote] yaz bak ortaya neler cıkıyorastroid' Alıntı:Yazın dışardan aldığın sıcak havayı değilde, içerde soğuttuğun havayı devirdaim etmeye yarar , böylece kliman soğuk havayı soğuk tutmaya çalıştığı için daha az enerji harcar buda motor performansına ve yakıtına etki eder. Tabi dışardaki kötü koku ve toz v.s.yi solumamak içinde işe yarar ama kışın klima çalışmadığında insanların soluğundan çıkan rutubeti araç içinde dolaştırdığından camlarda buhar yapıyo olması muhtemel