Servisde bana cam'ları açık unutursan kapıları kitleyince camları otomatik kapatan bir aparat var ondan takayımmı dedi böyle bir aparat varmı yoksa tamamen bu programlamı oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeni yazılıma gerek yok! camları yeniden proglamak için camları açın ve tek tek camları cam kaldırma tuşuna basılı tutarak kaldırın.cam kapandıktan sonra tuşu bırakmadan 5-10 sn basılı tutun...her cam için ayrı ayrı yapın...
Arkadaşlar benim araçta 2000 model astra CD benim camlarda otomatik olarak kalkmıyor..Bende aküyü degiştireli 3 ay oldu böyle bir özelliginin oldugunuda bilmiyordum) Sizlerin söylediginide tek tek uyguladım ama hiç bir taneside olmadı...
Servisde bana cam'ları açık unutursan kapıları kitleyince camları otomatik kapatan bir aparat var ondan takayımmı dedi böyle bir aparat varmı yoksa tamamen bu programlamı oluyor
HAST ASTRA teşekkür ediyorum ama anahtarı kapalı tutunca kapanıyor anahtarı çıkarınca duruyor kapanma.......