Camlarım akü değişiminden sonra otomatik açılıp kapanmıyor???

o zaman modül al taktırt büyük bir para değil yukarda da yazdım hatta almışken 4 camı kapatanlardan al arka camlarıda kapatır artı sunroof kapatanını al tepeyide kapatır..

cenmax bu konularda en iyi markalardan biridir..

http://www.tuningpiyasa.com/?urun-detay_4610_Cam_Kaldirma_Modulu_4Cam_Sunroof_Kapatma.html şö

arka camlar manuel abi bizim. cosmo alıyosun para verip sunroof u falan herbişeyi var ama arka camlar manuel. servis bu bizim klasik özelliğimiz dedi inandım

tamam gene bunu alsan arkaları bağlamassın ön leri bağlarsın mümkünse tepeyi bağlatırsın

Aracım 2011 model astra h kasa. Alırken dikkat etmedim ve simdi baktığımda sürücü cami hariç diğer 3 cam da otomatiği hem kendi kapısından hem ana kapıdan basınca 5cm kadar açılıyor sonra duruyor kendiliğinden sonra yine basınca bir 5cm daha iniyor kalkarken de öyle. Üç camin da otomatiği bozulmuş olabilir mi ayrıca camlar acikken kapilari kumanda ile kilitleyince sürücü cami otomatik kapanıyor diğerleri kapanmıyor. Akü başı daha önceden çıktığından tekrardan programlama yaptım olmadı kontağı aç 5sn yukarı basılı tut ve diğer yöntemleri denedim olmadı burda yazılanlar da işe yaramadı.

Dün bir ustaya gittim cam hafıza beynini șoklayalim 150tl yaparım büyük ihtimal düzelir dedi anlamadım tam olarak yapacağı işlemi

her camı teker teker indir kaldır kapandıktan sonra tık sesi gelene kadar basılı tut sorun çözülür ;)

Geri