Çankırılılar burayaa :)

hooooop olm adam bi alışsın mahalleye ne o hemen giyime falan karıştınız! Bi desdur.. :D zamanla olur bunlar! Emre abi cingen işte bunlar böyle :D

len alışana kadar cingen :D bi düşürelimde adamı sen daha ufaksın olm adam 30 yaşında :D baksana kafada saç kalmamış göbek bağlamış:D senin o yaşa daha ooooooooo 2 fırın ekmek lazım :D:D:D

len alışana kadar cingen :D bi düşürelimde adamı sen daha ufaksın olm adam 30 yaşında :D baksana kafada saç kalmamış göbek bağlamış:D senin o yaşa daha ooooooooo 2 fırın ekmek lazım :D:D:D
:kop: :kop: :kop:

sen böyle gidersen yakında cingenliğin kitabini yazıcan, benden söylemesi :D:D:D:D

Kitapmı ansiklopedi düzerim olm sen beni birde pazarlıkta gör mesela gönder anılla beni 20ytl ye microsoftu alırız lan biz :D

Kitapmı ansiklopedi düzerim olm sen beni birde pazarlıkta gör mesela gönder anılla beni 20ytl ye microsoftu alırız lan biz :D
bakalım anıl abiden seti ne kadara alabilicen :kop: :kop: :D:D:D

(bu arada, imzandaki söze bittim :D kamyon alalım sana bi tane, pembe yağlı boyayla yazarsın arka çamurluğa :D:D)

Sen bendende çingensin olm adama sana yarı fiyatına verriz die sıfır fiyatına teybi iteliyon bizede 2 katı parasına tesisatı :D korkulur walla :D

Geri