Günaydın Team. Ya birgünde iyi oynadığımız maçı kazanalım .
günaydın eet yaa bi kere maçı iyi oynadık ondada yenildik ilk golu atdığımızda soledim ben aha bu uğursuzluk dedim yenilecez dedim ve oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günaydın Team. Ya birgünde iyi oynadığımız maçı kazanalım .
çok çok geçmiş olsun kardeşim Allah yardımcısı olsun..eyw.kardeşim saolasın yaa böbrek yetmezliği kalp felan ne ararsan vaa işte elek diyarınada cumartesi gidiyom sizin için bol bol foto çekerim koray bu arada geçen pazar galiba babanla pişti olduk kent koop un onunde
günaydın tuncay abi.. yaa ben şunu öğrendim, ne yaparsak yapalım, nasıl oynarsak oynayalım, kupayı bırakın, bize final yüzü görmek dahi yok!! nedenini ve kriterleri de biliyorsunuz. hakemin arkasına sığınmak doğru değil ama, KUSURA BAKMAYIN MAÇIN İÇİNE ETTİ BE!!Günaydın Team. Ya birgünde iyi oynadığımız maçı kazanalım .
s.a elekçiler
gönüllerin şampiyonu
çankırıspor
aramıza hoşgeldin yalnız bir sorun var, mesaj yazmadan önce üye arşivi bölümüne formata uygun bir şekilde tanıtım yapmanız gerekiyorçankırı merkez .... ama bandırmada yaşıyorum