Çankırılılar burayaa :)

ya nerdesin sabahtan beri kardeşim ya?:D burda sabahtan beri nöbetteyim kimse yok:D geceki muhabbete koptum bende ya hele o gitmeden bişeler yapmış ya vectra abi ona koptumm ben ya:D:D:kop::kop::kop:

yavv biraz geç kalktım sonra da işlerim falan vardı anca gelebildm kardeşim :D

VECCTRA = serkan abi :) çok iyidir o senden iyi olmasın :) sen gittikten sonra da trafikteki bazı olaylardan falan bahsedildi koptum abi yaaa :D muahuahuah:kop:

keşke gitmeseydim ya:D:D:D aslında durcaktımda sabah işlerim vardı:D bu gece kopalım en iyisi:D alem güzel buranın ya ne olursa olsun

Forever ElecChingeN Team

Forever ElecChingeN Team

kesinlikleee :D alem süper abi yaa ne diyosun sen hele buluşmalara falan gel de gör karnına ağrılar girer :D ama sen sen ol tesisat olan bi arabaya falan binme :D ben yaptım o hatayı :D

bu arada diğer konu cortladı muahuahuah :D başlıktan kaybediyordu zaten orası ;)

hangi konu hortladı ya:D nie binmeyim ya:Daslında gelebilirsem arabayla gelirim ya bi gsi almayı düşünüyom yada o kasanın 1.6 16v ini:D

inşallah kardeşim hadi hayırlısı olsun bakalım ;) :D

peki tesisat olayına "niye" die sordun madem karışmıom napıyosan yap :D:D ben anlatayım da :D

burdan ibrahim abinin (maden1907) arabasıyla gittim geldim abant buluşmasına. tabi arkada oturuyordum :D ben zıpladıkça verdi gazı :D arabadan indim hala zıplıyordum kafamla ritm yapıyordum muauhauhauhah :D:kop:

muhahahahahah:D:D:D:D:D:kop::kop::kop::kop::kop::kop: okadr iyi yani:D süper ya:D:D:) kesin binerim:kop::kop:

koray aynı arabaya binek kardeşim:D:kop: oluosa memleketlimle olsun:kop:

Geri