Çankırılılar burayaa :)

anıl abi, savaş abi, güzel resimler teşekkürler ;)

ibrahim abi, "araç kokusu" bölümüne yazmıştım görmedin sanırım, parfüm için çok teşekkürler kokusu süper. Şu anda odamda kullanıyorum :D Yiyesim geliyor sıkınca :D Tanıştığımıza da çok sevindim ;) Sınavdan sonra tekrar görüşmek üzere :)

anıl abi, savaş abi, güzel resimler teşekkürler ;)

ibrahim abi, "araç kokusu" bölümüne yazmıştım görmedin sanırım, parfüm için çok teşekkürler kokusu süper. Şu anda odamda kullanıyorum :D Yiyesim geliyor sıkınca :D Tanıştığımıza da çok sevindim ;) Sınavdan sonra tekrar görüşmek üzere :)

aranızda kaynatmayın bizide davet edinbe beraber koklayalım :D

Çerkeş yolu
dsc00152smallbm3.jpg

İşte bu orman Bilmeyen için ışık dağı ;) çerkeşe 20 km kala çerkeş yoluda diyebiliriz.:D Küçükken otobüsle giderken yavru ayı filan çıkmıştı.Şu an için keşfedilmemeiş cennet çünkü geyikler sürüyle hala dolaşıyor buralarda...

dsc00157smallcv1.jpg

İşte o Bolu'da ki orman güzelliği burdan başlıyor ;) Burada arabanın reklamını yapmıyorum bilmenizi isterim :D

dsc00158smallkl0.jpg

Yorumsuz :)

dsc00160smalllv2.jpg

Yorumlu:İşte burası çerkeşin en sevdiğim yeri huzur bulduğum ender yerlerden biyeri piknik alanı.Bu piknik alanında 4 tane yan yana göller var balık tutmak için ideal....
dsc00162smallrq5.jpg

Bura piknik alanının misafirane yeri pek tercih edilmez gece sivriler fena yapıor :D

dsc00163smallcd3.jpg

vaşşşşşş :D

dsc00179smallck0.jpg

Göllerden sadece 1 tanesi

dsc00181smallsl1.jpg

Buda bi başka göl öbür göller balık tutmak için ideal burası biraz açık alan öbür taraflar sazlık biraz ağaçlarda sık her türlü hayvan görebilirsiniz.1 keresinde yalan olmasın 4 metre uzunluğunda kalınlığı nerden baksan 7 cm çapı olan bi yılan görmüştüm :D Ne yalan söyleyim gece olup ay çıkınca balık tutarken biranı içmesi gibisi yok !!!

logo.jpg

Buda o göllerin yanından geçen deresi...

cerk..jpg

merkezde ise böyle bi sürü restore edilmiş evler var safranboluyada yakın :) zaten

db_0323-Cerkes_-_Akbas_Koprusu_021.jpg

Buda meşhur kemer köprü ...Ama bide şu var çerkeşi severim ama insanlarını sevmem

vay vay vay serhan abi harikasın ;) o göllere gitmiştim bende kuzenlerimle.. ışık dağına yurt dışından domuz avı için geliyorlar diye duymuştum ;) dediğin gibi keşfedilmemiş cennet..

Biraz resim de benden olsun :)

Burası Atkacaracalardaki "Hoşislamlar Türbesi".
grnt026nd6.jpg

Dedemin evi :)
grnt008hv1.jpg

Yine o ev :)
grnt130gh3.jpg

Burası da (caminin olduğu yerler) Atkaracalar'ın meydanı/çarşısı.

grnt126ey9.jpg

Geri