car 400 un sokulmesi ve sigorta degişimi

Bülent abi resimdeki gibi yaptım ancak bir türlü teyibi sökemedim. Telleri içeri doğru itiyorum ve çıt sesi geliyor. Ancak teyip bir türlü çıkmıyor.
Hatta çıkarmaya uğraştıktan sonra teyip hiç açılmamaya başladı. Önceden radyom çalışıyordu şimdi o da yok......
Bilen arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.....

olmuyo malesef

arkadasşm super anlatmissin ellerin dert gormesin fakat ne yaptiysam ccr600 ümü cikaramadim.kesinlikle cikmiyo.sanki japonla yapistirilmis dedigin gib 4 tane celik tel bile taktim ama nafile :sorry:

Bülent abi resimdeki gibi yaptım ancak bir türlü teyibi sökemedim. Telleri içeri doğru itiyorum ve çıt sesi geliyor. Ancak teyip bir türlü çıkmıyor.
Hatta çıkarmaya uğraştıktan sonra teyip hiç açılmamaya başladı. Önceden radyom çalışıyordu şimdi o da yok......
Bilen arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.....

sanırım soketlerı yuvasından cıkarttın teybın sokulup bakılması lazım

arkadasşm super anlatmissin ellerin dert gormesin fakat ne yaptiysam ccr600 ümü cikaramadim.kesinlikle cikmiyo.sanki japonla yapistirilmis dedigin gib 4 tane celik tel bile taktim ama nafile :sorry:
600 bılmıyorum gormedım ama gercekten yapıştırılmıs olabılır

bülent bey teybin sökülmesini resimli anlatman çok güzel olmuş ama ufak bir hata var teybi sökerken dışındaki koruma dediğin bölüm teyp kızağıdır. o bölüm yerinden çıkmaz. sökme işi tel ile değil engüzel özel aparatla olur sen kızakla beraber sökmüşsün aslında teyp yerinden çıktıktan sonra mesele yok ama zamanla teyp sallanacak ve gıcırtılar duyacaksın. çünkü kızak sıkıca yerleştirilip teyp daha sonra takılması lazım. yazdıklarım bilgi amaçlı ufak detayı ben tamamladım kesinlikle emeğine saygısızlık değil

Bugün ne kadar uğraştıysam sökemedim teybi yerinden. Bu konuyu arayıp durdum forumda bulamadım da. Kaç saattir arıyorum. Sabitlense iyi olur bence bu konu

Elinize saglik..insallah hirsizlara ornek olmaz bu teyp cikartma olayi,,saka saka..selamlar

çok güzel

çok güzel açıklamışsın olayı eline sağlık. kaç gündür bende arıyordum netten ama bu kadar detaylı bulamamıştım. bu konu sabitlense iyi olur. aparatları soktum ama çekmeme rağmen çıkmadı teyp. acaba bundan sonrası kaba kuvvetmi gerekiyor? yoksa sökem gereken bir iki vida falan daha mı var. sanırım ilk sökülüşü teybin. birde bu car 300 ün yerine cd çalar takıldığında üstteki ekran kaybolucakmı? o frekansı rds yi orada görmenin bi imkanı varmıdır?

Arkadaşlar telleri taktıktan sonra tırnakları boşandırmak için taktğınız telleri dışa dogru kastracaksınız. tel sokmak tırnakları boşandırmaz. Dışa doğru kastırırken çekmeniz gerek.

Geri