car 400 un sokulmesi ve sigorta degişimi

çok güzel açıklamışsın olayı eline sağlık. kaç gündür bende arıyordum netten ama bu kadar detaylı bulamamıştım. bu konu sabitlense iyi olur. aparatları soktum ama çekmeme rağmen çıkmadı teyp. acaba bundan sonrası kaba kuvvetmi gerekiyor? yoksa sökem gereken bir iki vida falan daha mı var. sanırım ilk sökülüşü teybin. birde bu car 300 ün yerine cd çalar takıldığında üstteki ekran kaybolucakmı? o frekansı rds yi orada görmenin bi imkanı varmıdır?

baska bır vıda yok cekıp cıkartmanız lazım ben car400 u sokerek pıonner cd calar taktım setle beraber ekranı kullanamıyorum nasıldı orjınal teybı ıle hatırlayamıyorum ayrıca dıreksıyon kumandasıda calısmıyor ama cengızın bu konuda ıyı calısmaları var

bu işleri yaparken paneli çokarmanızı tavsiye ederim. bir kez cdr500ün paneli elimde kaldı. sol köşedeki tutucu parça kırılmış.

Teşekkür ederim faydali oldu sagol

Arkadaşlar dün çakmağın aydınlatması yanmıyordu ampülü değiştirmek için konsulu ve kalorifer kumanda panelini sökmüştüm.Bu kadar açmışken teybide çıkartayım dedim.Teybin üzerindeki yayları ayırmak için 3 mm kalınlığında 4 adet çiviyi deliklere soktuktan sonra kaset yuvasından hafifçe çekerseniz çok rahat çıkıyor.

dscn069bu6.jpg

Arkadaşlar Corsa C üzerindeki CC20 Double Din Kasetçalar'ı nasıl sökebilirim?

off bunu daha önce görseydim keşke:(( gecen hafta car400 teypini dayanamayıp gece 12de arkadslarla söktük ama nasıl söktk gelin bana sorun.çok yordu.gerçekden dikkat gerektiriyor.

emeğinize sağlık çok güzel bir bilgi ...aklıma takıldıda bu teypler tekrar takılmak istendiğinde pın codu şifre istiyormuş peki ozaman napacaz bu şifre bende yok

güzel paylaşım teybi söktük soket çıkmıyor çekip sağ tarafta tırnaklar var onları kurtardım birazcık oynadı o kadar zorlayamıyorum teli falan kopaar diye bi espirisi püf noktasını bilen yokmu

emeğinize sağlık çok güzel bir bilgi ...aklıma takıldıda bu teypler tekrar takılmak istendiğinde pın codu şifre istiyormuş peki ozaman napacaz bu şifre bende yok
bende programları olacaktı sanırım.
teybinizin modelini verirseniz yardımcı olmaya çalışırım

Allah razı olsun...
Konunun üzerinden bilmem kaç sene kadar geçmiş olsa da BİLGİ her zaman günceldir. Teşekkür ediyorum çok işime yarayacak.

Geri