car300 şifre(code)cözme Resimli anlatım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TmaC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm arkadaslar kafama takılan bi konu var . olay su bende vectra gl var ben cd calar teyiple degiştirmek istiyorum orjinal teyipte göstergede radyo frekansları cıkıyor işte radyonun adı felan cd calar eyibi takarsam orjinal teyip gibi ekrande radyo frekansları cıkarmı yoksa bosmu kalır

slm arkadaslar kafama takılan bi konu var . olay su bende vectra gl var ben cd calar teyiple degiştirmek istiyorum orjinal teyipte göstergede radyo frekansları cıkıyor işte radyonun adı felan cd calar eyibi takarsam orjinal teyip gibi ekrande radyo frekansları cıkarmı yoksa bosmu kalır

merhaba
başka marka teyp taktırsanız ekran çalışmaz haberiniz olsun sadece orjinal teyp de çalışır

iyi günler

programı göremedın arkadaşlar nerde

arkadaşlar şifresi opelim.net ...İNDİRMEK İÇİN buyrun yazısını tıklayın link o

sağolasın kardeş

1997 model opel corsa otomatik (4110070)nolu şasi numaralı aracımın teybini sökmeden nasıl kotlayabilirim...teşekkürler....

Merhaba arkadaşlar bende car300 var ve ekrani yok buna şifre girmek için illaki kendi ekranimi olmasi gerek yoksa ekransiz çalişirmi
ayrica şifre girerken ekran ilk basmada sifir ilemi başlar yoksa basinca 1 mi olur.acele yardim

eyvallah

çok çok teşekkür ederim

Geri