carbon opel astra :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metin_7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardesım elıne emegıne saglık guzel olmuş sadece vıtes topuzu olmamış bırde o teyıp yakışmamış konsola :D

burak kardesimm ndn vites topuzunu begenmedinki :) orjinal teypmin cd calari bozuktu tamir icin cikarttim takmadim birdahada bunda usb var diye :)

Sökmeye cesaret etsem bende yaparım ama...

Güzel olmuş.

orta konsolu hic sokmedimki sadece kullugu fln soktum :)

Güzel çalışma olmuş karbonun desen yönlerine dikkat edersen daha orjinal görüntü oluyo küllük ile alttaki küçük kapar arasındaki fark gibi olmassa daha orjinal oluyo.
bende hobi olarak bazen yapıyorum sonuç başarılı
eline sağlık...

ben desen yonlerini farketmedim aynen bir ara onu duzeltirimm saolun arkadaslar :)

resimde parladıgı icin öyle duruyor ama uyumu mukemmel orayı en son yaptım zaten cunku dıgerlerının arasında sırıtıyordu :D

çok güzel olmuş burak beyinde dediği gibi vites topuzuna yapmasaymışsınız daha güzel olacakmış ama gercekten cok hoş ve profesyonel işi olmuş aracınızın rengi ile uyumlu olması acısından gri renk carbon cekseydiniz nasıl olurdu acaba?:)

Güzel olmuş elinize sağlık ama keşke vites topuzunu kaplamasaydınız belki daha farklı görünebilirdi :) tabii zevk işi :)

emin olun cok sırıtıyordu arkadaslar :)

yaw ben önceden sana sormadım mıı :D sen carbon dedın bende yaptımmm :D getır senın aracınıda pıano black yapayım :D
sagol dostum aklımdasın :D

Geri