Cast Mat folyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tuluhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Siyah folyo bütün reklancılarda var. Metre olarak satıyorlar ve 15-20 lira arası değişiyor. Pazarlıkla biraz daha ucuza alabilirsin. Yapmasında bir zorluk yok ben kendi aracıma yaptım (kesinlikle yapılması gereken bir işlem). Zor değil dediğim gibi fakat biraz merak istiyor tabii. Problemli bölge cam cıtalarının olduğu yer tamamen çıkartmadan altına döndürmek gerekiyor. İlk önce gazete ile bir kalıp çıkartıp folyoyu şekilli kesmen gerekiyor. Yapıştırırkende içinde hava kalmamasına özen göstermelisin olduda hava kaldı iğne ile görünmeyecek şekilde delersen yine problem ortadan kalkar. Aslında tek problem kapılar kapalı iken ön kapı ile arka kapı aracında direk görünüyor ve benim aracım gri olduğu için siyahta hemen görünüyor. Orayada ince bir şerit atman gerekiyor. Ben ısı tabancası kullanmadım, direkt yapıştırdım. kapı iç taraflarında kalkmalar oldu bende ilave parça attım şimdilik problem yok.
Aracınla uğraşmayı seviyorsan kendin çok rahat yapabilirsin. Yapamazsanda sana maliyeti 20 lira olur. Bence denemeye değer.

Ahmet Altınçubuk

Ahmet çok teşekkür ederim ayrıntılı anlatımın için..sanırım bu havalarda bununla ben uğraşamıcam :) yaptırcam gibin:)

Birde resimlerini görsem süper olurdu...:)

ben bir sene önce yaptırdım şuana kadar hiç bi sorun yok bence dogru karar vermişsin acilen yapnan lazım :) gecen sene 70 liraya yaptırdım

Galiba sen bnm araçtaki gibi orta direk folyosundan bahsediyorsun.
Adana'da olsan sana yardımcı olurdum.
folyo 2 kapı için 15 tl kalkma gibi bir sorunu yok basınçlı su makinasıyla araç yıkanmasına karşı.. ama bnm mat degil parlak folyo aynı boyanmış gibi duruyor..
resimdede gördügün gibi.

30012010499.jpg

Evet muhteşem ..aynen böle istiyorum

İstanbul da o fiyata yaptırabilirmiyim bilmiyorum..kesin 40-50 verirsin çünkü herşey için kapıyı bu rakamlardan açıyolar tanıdığın olmadığı sürece....

aracı tamamen kaplatmamızın bize ne gibi bi yararı oluyor we fırcasız yıkamalarda tazikli su folyoyu kaldırmıyormu?

Geri