Cast Mat folyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tuluhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Atlayıp gelcem Adana ya yaptırmaya..gezmişte olurum:)

bnde kendım yapmıştım kapı direklerini pek zor değil biraz el beceresı lazımm kalkma flanda olmuyorr

Ozaman İzmir e gelim yap sen bana..bir yemek ısmarlayım bende sana :)

sekil derken arac boya koruma yaptırmıs gibi parlak mı oluyr

Genelde araba üzerine uygulamada mat siyah ve tonları tercih ediliyor. Araban farklı oluyor sonuçta...renkli olarakta çoğu taksi arabayı eskiden olduğu gibi sarıya boyatmaktan çok bu işlemle rengini değiştiriyor die biliyorum ben...

reklamcıyım belkı foruymda 15-20 kısye aynı cevabı verdım hıc gerk yok reklamcıya felan yaptırmaya kendın rahatlıkla yapabılırsın reklamcılara gıt folyoyu 10-15 liraya alırsın reklam malzemsı satan yerlerı bulabılırsen onlarda daha ucuz 6-7 lıra cıvarında metresı kagıthaned butun reklam malzemsı satan yerler kendın ısıtıcıya gerk kalmadan da yapabılırsın ısıtıcıyı bız komple arac gıydırırken kullanıyoruz uclarını duzgun kapatırsan tazyıklı su degıl kendın ugrassan cıkaramassın noramal mat sıyah folyo ıcın konusyorum cast folyo bır gun durdugu zaman zaten cıkarabılmek pekte kolay olmuyor normal tırnaklama yontemıyle hıc reklamcılara 50-60 lıra bayılmaya gerk yok hatta sakaryadan gecıoyosan gecrken ugra yanıma ben sana bedava yaparım bu nedır kı :):):):)

ayrıca bızım kullandıgımız ısıtıcı 1800 watt sac kurutma makınası en fazla kac watt olabılırkı 3 sanıye kagıdın ustune tuttugunda kagıdı yakıyor sac kurutma makınasıyla olmaz ama zaten gerkte yok ona ben arkadasımın toyotasına yarım saatte yaptım cok basıt bı ıslem kendın kesınlıkle rahatlıkla yapğarsın

Yönümüz Sakarya oluyor bu durumda:)

Teşeekürler yardımın için sağol

gercekten cok güzel bi fikir cokta güzel gösteriyor araçı hemen paintten kendi aracıma denedim bir an once gercegini yaptırmam lazım:):)

Geri