kapı bantlarını , arka opel ve corsa yazılarını da söksen çok dha kibar ve sexy olucak bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kapı bantlarını , arka opel ve corsa yazılarını da söksen çok dha kibar ve sexy olucak bence
Marşbiyeller ile çamurluk ağız çıtaları siyah kalmalı bence. Çıtalarda bu durumda siyah kalıyor.ben sökmedim boyattım. marşpiyellerle beraber boyatmayıda düşünebilirsin.
76lık felan yanık uçlu bişeyler yapmayı düşünüyorum Haşmet'cim. Kaliperleri ise Spoon logo mavisi düşünüyorum.
Yok ben burada sanayi spec ayarlarım bişeyler, zaten sadece uç şeklinde olucağından gerek yok yani.o zaman daha bi maşallah diyeyim abi ehehe :good:
Sağlam yanık uclu vs çıkmalar vardı techturkey'de felan,bi sordurayım mı abi ne dersin?
Kapı çıtalarını iptal etme fikri var aklımda ama oem marşbiyel aldım onlarıda takıcam, belki marşbiyel takıldıktan sonra sökmemek gerekebilir.
Takalım görelim bakalım. teşekkürler.kapı altlarını alınca direk söküceksin bence o kapılardaki filetolar ortaya bi çıkıyo sanki araba büyüyo