CD 30mp3 Yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERGÜ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gokhan lensi ne zaman degistirdin? degistirdikten sonra sorun ortadan kalkti mi? benim eski aracimda da lens degismisti 2 ay sonra tekrar bozulmustu takilan parcanin garantisi oldugu icin ucretsiz degismisti 2 ay sonra tekrar bozulmustu sonra zaten araba satilmisti :D

abi aynı yıollardan bende geçtim:)) hatta aracımna yaptığım tek masraftı:)) temizlettim neler yapmadım neler:)) envai çeşit cd yi envai çeşit hızlarda yazdırdım v.s sonunda 200 lirayı verdimde rahatladıom:)

valla ben karışmıyorum hasan gökhan lensi değiştir rahatla diyo..ben bilmem artık :)

arkadaşlar cd30mp3 lerin lensi o kadar pahalı deyil araştırma yapmanızı tavsiye ederim....

Herkeze çok teşekkür ederim Arkadaşlar akşam bacanak bizdeydi onun araçtada mp3 çalar var onun yaptığı cdleri calıyor benim aracım gece denedik
Nasıl yaptığını anlatamadı tabi pek anlamaz pcden
kaliteli cd ler alıp lens temizleme cdside kullanıp 8x de yazdırıp soru çözmeye çalışcam

gokhan lensi ne zaman degistirdin? degistirdikten sonra sorun ortadan kalkti mi? benim eski aracimda da lens degismisti 2 ay sonra tekrar bozulmustu takilan parcanin garantisi oldugu icin ucretsiz degismisti 2 ay sonra tekrar bozulmustu sonra zaten araba satilmisti :D

benim neeredeyse 1 seneye yaklaşıyor sorun yok şimdilik:))

sorun yoksa iyi insallah hic sorun olmaz...

cd30 mp3

peki hangi tür cd çalar temizleyici kullanmak gerek cd30 mp3 için?:cool::cool:

3 tane etken sayıcam artık sen üzerinde düşün ...cd markası..mp3lerin kalitesini 192 kbps dan yukarı yapma..yadırırken 8x yazdır

Geri