CD Oynatıcıda Çekme CD Çalıştırabilenler BURAYA bi bakın..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
buğra çok teşekkürler.. olayı çözdüm arkadaşlar..

dün akşam eve giderken 3 adet cd aldım

1.si phillips in

2.si sony nin

3.sü de diamond un (bu carbon)

eve gittim ve bende orjinal sürümü olan nero6 "smartstart" dan ilk önce phillipsi audio formatında çektim

NOT:NERO da AUDİO FORMATINDA CD ÇEKERKEN CD'yi AÇIP-KAPATMA DİYE BİR MEVZU YOK MECBUREN KAPALI OLUYOR..

cd changer'ım :D phillips'i okurken biraz zorlandı ve geçişlerde fazla bekledi..

diamond'un carbon cd sini audio formatında yazdırdım ve "veri doğrulaması" yaptırdım. İşte bunu orjinal cd gibi okudu. hiç problem çıkarmadı..

Sony nin cdsini ise media player 'da yazdırdım onda da pek tat vermedi phillips gibi..

yani sonuç olarak diamond'un orta kalite carbon cd'sinde veri doğrulaması yaparak güzel sonuçlar aldım daha iyi bir carbon cd ile sanırım daha güzel müzik dinleyebilirim.

umarım bu konuda zorluk çekenlere bir faydam olmuştur..

Herkese yorumları ve paylaşımları için çok çok çok teşekkürler..

bende carbon cd denemiştim ama olmamıştı. galiba lens problemim var benim :(

en kısa zamanda deneyeceğim...

birde verbatim deneyin bence daha iyi sonuç alabilirsiniz

Ben evde Sonic writer programını kullanıyorum.Audio CD yaparsam sorunsuz bir şekilde çalışıyor araçta,ancak mp3 yapıp,50-60 tane müzik koyarsam,yaklaşık 20 adetini çalıyor,gerisni çalmıyor...

Sonic Stage mi? o program sony nin programı..

o işin pek yazmayla alakaslı olduğunu sanmıyorum tamamen cd lensi ve cdrom arasındaki uyuşmazlık o ağır yazma olayları eskiden writerlarda buffer olmazdı ondan ağır yaz derlerdi ama yeni nesil writerlarda artık o olaylar kalmadı hem programlar o işi görüyor hem writerların kendi üsütnde o özellik var artık

bahadır en düşük hızda yazdırmayı dene birde veri doğrulaması yaptır bakalım sonuç ne olacak?

Bende Nero 7'in full sürümü var.. dediğin gibi yazdırmaya başlamadan önce veri doğrulaması seçeneği gözüküyor ama hız seçeneğini bir türlü bulamadım.. Laptop kullanıyorum, acaba bu yüzden mi oluyor? Yani cd sürücüsü otomatik olarak belirleyip mi yazdırıyor?

Kafama takılan bu çünkü, hız seçeneği yok bende..

Geri