CD600

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan janjan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: CD600

cd400 >>> kırmızı ekran standart donanım  > cyclone necvox cd400 ün üstüne ekran beyin anten değişimi(ilavesi) ile monte ediliyor.

cd500 >>> opel in opsiyon olarak 2010-2011 model astralara sunduğu navi sistemi fabrikadan sipariş üzerine normal
donanıma ek olarak alınıyor.

c600 >>> cd500 ün üst versiyonu bazı farklar var duyduğum kadarıyla sd kart okuyucu daha detayalı navi haritası gibi.

cd500 ün veya cd600 ün bence en büyük artısı shark antendir, ekran netliği ve orjinallik hisside bana göre artısı.
dvd-tv-gerigörüş olmasada haritası yetersiz olsada sadece shark anten ve ekran netliği için almaya değer.

Merdo link' Alıntı:
Ayrica ek bilgi olarak ek bir arayuzle "geri gorus kamerasi ve video oynatabilme" ozellikleride oluyor.

Sonradan takilan urunlere gore cok daha kaliteli ve orjinal.

ek bir arayuzle geri gorus kamerasi ve video oynatabilme olayını en kolay şekilde nasıl yapabiliriz

Merdo link' Alıntı:
Hocam sen rahatlikla CD600 al.

Harita CD500 lere gore cok daha detayli ve guncellenmis hali.

CD 500 den ek ozellikler var mi bilmiyorum ama harita konusunu duzeltmisler.

Ayrica ek bilgi olarak ek bir arayuzle "geri gorus kamerasi ve video oynatabilme" ozellikleride oluyor.

Sonradan takilan urunlere gore cok daha kaliteli ve orjinal.

Ayrica esadin dedigi gibi shark anten farki estetik olarak cok buyuk bir avantaj.

CD600 ün ek özelliği haritayı SD karttan okuması, yani CD500 gibi Cd deki haritayı içindeki 1GB lık hafızaya yüklemeye gerek kalmıyor.Ayrıca menuye My POI eklenmiş.
Harita detayı konusunda CD500 için de aynı CD600 deki haritayı içeren bir CD güncellemei gelecek dedi Almanya, ama tarihi belli değil.Almanya son 2 mesajıma cevap vermedi.Oysa bugünlerde Cd nin servislere gelmiş olması lazımdı.

Hocam bende beklemedeyim. Şuanki harita idare eder ama yeni güncelleme illaaki daha fazla detay içerecek. Ama ne zaman gelir güncellenir orası muamma.

:) Güncelleme gelsin bakalım..

cd600 ü kullanalar acaba hç dönüş olmayan yerde sağ veya sola dön vs gibi eski yollara göre tarif ile karşılaştınız mı ?

bana sağa dön diyor sağa döncek sokak ya yok yada ters yön

esad J link' Alıntı:
cd600 ü kullanalar acaba hç dönüş olmayan yerde sağ veya sola dön vs gibi eski yollara göre tarif ile karşılaştınız mı ?

ANtalyada karşılaştım:) Viyadük gösterip sol dön demesine rağmen malesef viyadük yoktu :)

bugrakorkmaz link' Alıntı:
[quote author=esad J link=topic=2468.msg81315#msg81315 date=1325282330]

ANtalyada karşılaştım:) Viyadük gösterip sol dön demesine rağmen malesef viyadük yoktu :)
[/quote]

teşekkürler.

demek ki harita işini tam anlamıyla çözememişler yine.

Navi 600 ekranının parlaklığı diğer gösterge aydınlatmalarından bağımsız olarak nasıl azaltılıp çoğaltılıyordu,bilgisi olan var mı? Forumda okumuştum diye hatırlıyorum,ancak tüm aramalarıma rağmen şu an bulamadım.

Sizin aracınızda AFL var, aynı mı bilmiyorum, fakat benim aracımda navigasyon açıkken far açma kapama düğmesinin yanında parlaklık ayarı var.Ona sürekli basınca net bir şekilde parlaklığın değiştiğini görüyorsunuz.

Geri