Ynt: CD600
astraowner link' Alıntı:
sorunla alakalı değil sonuçta bu cihazlardan sorun belirten 15 kişiyi geçmemiştir çözümleride var ama asıl problem bayilerin naviyi getirmeyi tercih etmemesi tüketici de istemiyor zaten navi nin işe yaramıdığını artık sağır sultan biliyor ve sırada beklemek istemiyorlar sonuçta hazırda olan aracı alıp ona taktırmak daha avantajlı geliyor. bayilerin necvox vs den büyük ihtimalle daha çok para kazanıyorlar orjinal opsiyonlara göre ayrıca cd500 daha iyi ses sistemine sahip diye hiç biryer yazmadığı için sadece renki ekranı almak istemiyor kimse
Ben bu yorumunuza katılmıyorum.şahsen ben 5 ay Navili araç bulsunlar diye bekledim.Sunrooflu araç bulduk dediler; Cylone yada Necvox takarız abı merak etme..dediler..
şahsen ben ısrarla Bosch 'un urunu olan Navi 500 yada 600 gelsin diye bekledim. Muğla yöresinde benim bu konuda tek olmadığımıda biliyorum. şansımıza 2012 lerde Navi600 geldi.Harita oldukça yeterli, ekran çöznrlğü vs oldukça iyi, bluetooth sistemi Cylone ve Necvox'a nazaran oldukça kalıteli,GPS alıcısı oldukça kuvvetli...kimi arkadaşlar için Shark Anten bile önemli ise, navi600 ile shark antende var. Resim yüklenebiliyor ( ekran görüntüsünden sıkılanlar için ). Ses kalitesinı kıyaslama şansım hiç olmadı o yüzden yorum yapamayacağım.
Ancak genel anlamda, aldığım araba Alman Malı, üstündeki navi yada ekran Öin malı olsun önemli değil deniyorsa Necvox,cylone...
Yok arabam full orijinal olsun, desteği herzaman yetkili servisten alabileyim deniyorsa, Alman malı arabanın LCD Multimedia sistemide Alman malı olsun deniyorsa ( benim gibi ısrarla)
Bence Navi600 gerçekten güzel...
Eksiklikleri yokmu? TABİKİ VAR.
Ancak, bu şekilde bir genelleme yapılamaz.Beklemek istemeyen arkadaşların mutlaka önemli gerekçeleri vardır..
Ya çok heyecanlı sabırsızdır, ya elindeki arabayı satmıştır araca ihtiyacının aciliyeti vardır, yada bu sistemleri çok önemsemiyor sonra taktırırız nasılsa diyordur..
şahsen her arkadaşa kararlarında saygı duymakla birlikte, ufak bir nüans ile yorumunuza katılmadığımı belirtmek istedim.
Selamlar,
Not: 6 ayda hiç bir arıza vs yaşamadığımda belirtmek isterim.