Aracı gittim gördüm.
Sağında solunda ufak tefek çizikler var çizgi boya kalemlerle kapatmışlar. arka bagajda var bir karalama çizgi 20-30 cm yine kalemle boyanmış. bi kaç noktada da maksimum 1 cm çapta taş-çarpma vs nedenlerle boya atılmış yine kalemle
bunlar dışında genel boya veya değişim yok. Aracın içi temiz. yıpranma göremedim fazla. sağ yolcu kapısı cam butonları çevresinde çok az tahriş vardı. sol kapı şoför kapısı daha temiz. ama anlamadığım camı aç kapa yaptığımda kapı iç döşeme de ileri geri oynuyordu. sanki cam baskı yapıyor gibi çekiyordu camı. şoför arkası kapı dıştan açılmadı eleman Allah allah dedi açılıyordu diye
onu hallederiz dedi sonra.
kaput altı motor vs çok temiz yıkamadan geçmiş
27 son fiyat istiyor eleman malum galerici belli zaten. çok fiyat verip çok düşmüyoruz hakkını istiyoruz aracın diyor. bakımlarına ait bilgi belge yok kendisinde. muhtemelen bakım için sanayiye girmiş çıkmış bir araç. ama yaşına göre dışardan gayet diriydi.
Gelgelelim servise götürmek istersem dedim expert için, adam servise gidemeyiz dükkanı kapatamam dedi. yanındaki eleman işten çıkmış servise randevu vs uğraşamam ama istersen bir ustaya hemen gidebiliriz dedi.
Ruhsat fotokopisini aldım ve sigortacı bir arkadaşa baktırdım. şase ve plakadan kontrol etti. pert kayıt yok. 1 hasar kayıt var ama masraf görünmüyor. 3 el değişmiş ve hiç kasko poliçesi görünmüyor. bunu diyen arkadaş yapıkredi sigorta genel mudurlukte.
Başka bir sigortadan daha sordurdum bekliyorum. bakımları şaibeli olduğu için ve servise gönderilmediği için vazgeçmiş gibiyim.
vectra c aşkı başka bahara kaldı gibi
Açıkcası ne dizel ne benzin yuksek km bakmıyorum. alacağım aracıda yetkili servis dışında experte sokmam. 2 kere özel sservis hemde arkadaşa götürdüm daha önce satarken boyaları çıktı baya