CDX 2.0 (2001 model) ciler..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan airbus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

airbus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selamlar Opelci Arkadaşlar,
Vecra cdx 2.0 2001 model düşünüyorum.
bu modellerde Deri Koltuk standart mı yoksa neye göre var?
Kullananlar memnun musunuz?
Bu aracın Artısıyla Eksisiyle değerlendirme lerinizi bekliyorum.

derı koltuk standartmı yoksa degıl mı bılmıyorum ama bazı cdx lerde derı koltuk gormuyorum.2001 model b2 kasa cok guzel bence.bır arkadasımda var.sıralı son sıstem takılıydı ve cok memnundu arabasından.hıc degıstırmek ıstemıyor...benzınde bıraz cok yakıyo ama lpg de cok ıyı...

2.0 olması nedeniyle vergi biraz yüksek onun dışında konfor ve performans iyi.Deri koltuk hepsinde yok.

artık 7 yaşında 2001 araç, o yüzden vergisi de az ama hepsinde deri koltuk yok...

cdx ler de deri koltuk varsa sunroof yok sunroof varsa deri yok. ikisini birlikte zor bulursun biraz. opsiyonele giriyordu çünkü. mesela bende deri var ama sunroof yok. vergiye gelince 7 yasında yasında ama vergisi genede çok yüksek. bu ayrı bir sıkıntı tabi. gerçi bir o kadar yakıtta dşündürüyor insanı hani.

+ - işine gelince yakıtı fazladır. vergisi fazladır. sonra zaman zaman manifold çatlatabilirsin. kolay çatlıyor çünkü. elektronik sorun çıkarabiliyor ama şansına bağlı tabi. bunun yanında konforlu bir arac. özellikle uzun yol deneyimlerin çok zevkli olacak eger uzun yolda kullanırsan aracı. bunun yanında xenon farları var orjinal olarak ama iyi bir performans bekleme. mercekleri çok küçük o yüzden aydınlatmasından memnun kalmayabilirsin. valla başka bişide yok galiba. bildiğin araba işte.

Son düzenleme:
• Immobilizer - IMM • Uzak.Kum.Merk.Kilit - UKMK• Elektrikli Arka Camlar - 2AEC• Elektrikli ve Isıtmalı Ayna -• Çok fonksiyonlu Direksiyon-FD• Hidrolik Direksiyon - HD • Yükseklik Ayarlı Direksiyon - YAD• Ahsap Kaplama Konsol- AKK • Deri Direksiyon - DDi • Deri Vites Topuzu - DVT• Far Yıkama - FY • Ön Sis Farı-SF• Xenon Far - XEN • ABS Fren - ABS • Elekt. Çekiş Kontrol Sistemi -• Elektronik Fren Basinç Dagilim• Yol Bilgisayari - YB• Ön Yan hava Yastıkları• Sürücü Hava Yastığı• Yolcu Hava Yastığı• Alüminyum Alaşım Jant -AJ• Otomatik Klima - AC • Yükseklik Ayarlı S.Koltuğu• Yükseklik Ayarlı Y.Koltuğu• Arka Kol Dayama - KD• 10 Hoparlör-10H• Cd-Çalar 4lü - CD4 • Direksiyondan K. Müzik Sistemi• Radyo Teyp - RT • Mobil Telefon Ön Hazırlığı - M• Manuel vit.

vergisi 2008 yılı 2001 modelin 704 ytl. sıralı sistem tüp takarsan km de ş içi 175 ş.dışı 120 ytl yakar. tabi senin kullanmanada bağlı. ben tavsiye ederim. ama tech2 ye bağlat arabanın elektonik aksamı önemli.

Alacağın arabayı bulunduğun yerdeki yetkili opel servisine gösterirsen onlar sana - bütün yönlerini söylerler

Güzel araba.Donanımı çok.Vergisi biraz yüksek gelebilir.Sıralı lpg ile çok uyumlu diyorlar ama ben daha lpg taktırmadım.Halen benzin kullanıyorum.Sözün kısası vergiyi kafaya takmazsan harika araçlar.Çok konforlu,karizmatik ve hızlı araçlar.Sıralı lpg taktırıp yakıt için ekonomi de yapabilirsin.

Son düzenleme:
Geri