Selamlar,
Öncelikle ethem bey, yaptığınız projeler gerçekten takdire şaayan ancak TÜRKİYEDE TEK demek biraz burnuhavada'lık oluyor. Aracınızın güzel ve bakımlı olduğunu bilmek size yetmeli, madem REKLAMA ihtiyacınız yok.
Projelerin sunuluşuna gelince, LED aydınlatmalar hariç ve belki de jant boyama, insanlara "GUIDE" yani klavuz olacak hiçbir durumu yok, dikiz aynası montajından tutun da, ısıtmalı koltuklara kadar. Zira, benim görüşüme göre, dikim atölyesinde dikişi çekmek ve ısıtma pedlerini birkaç kare pozlamak projeye girmiyor... Parça temini, montaj pozisyonları, bağlantı klavuzu(zira onlarca kablo var) gibi birçok öge eksik.
Elektronikten çok iyi anladığınız için çok karmaşık olmayan opel devrelerine hükmetmeniz gayet normal, takdir edilesi mi? Hayır... Bir MOKIA projesi gibi açıklayıcı değil çünkü.
Nasıl ki, bindiğiniz koca otobüsü sürebilen, türlü manevralar yapan otobüs şöförünü her seferinde otobüsten indiğimizde alkışlamıyorsak, bu da öyle. Çünkü otobüs şöförü bize o manevrayı öğretmiyor, sadece işini yapıyor. Tıpkı sizin gibi.
Benim için anormal olan şey ise(kendim de teccrübe ettim o yüzden söylüyorum) yaptığınız işlerin sonunu hep PARAYA dayandırmanız. Bir orta ekrana set halinde 500 TL teklif etmeniz, nereden bulabilirim sorusuna, parçacılara bak demeniz gibi.
Oysa ki(bu sadece örnek, karşı eleştirinizde lütfen bu örnek üzerinde takılı kalmayın) o ekran size gökten inmedi, işinizin getirdiği birkaç tanıdık ve takip getirdi.
Velhası-ı kelâm, aracınız benim gözümde GERÇEKTEN TEMİZ BAKILMIŞ BİR OPELDİR, ancak ederi olsa olsa 22-23 bindir.
Yukarıdakileri neden mi yazdım? Çünkü çifte standart olduğunu düşünmüşsünüz, ve bunu KIRMIZIYLA yazmışsınız. ISrarla insanlardan övgü bekleyerek başlık açmışsınız. Silinmesi talep edilmiş, şimdi başka bir kılıfta tekrar açmışsınız. Ha bu arada, şikayet edenlerden biri ben değilim. Altını çizeyim, sadece her hür yorumcu gibi(ki kaldı ki, silmek zorunda kaldığınız mesajlara bir MODERATÖR olarak ayrı ayrı kullanıcı mesajı atıp bildirmeniz gerekirdi) fikrimi belirtiyorum.
Tekrar yazıyorum, aracınız gerçekten NADİR nitelikte ve temizlikte. Ancak bu nadirliği, sizin işinizi gizemli tutmanızda gizli... İlan konusunda, reklamlık bişey yok bence de, sadece birkaç genç heyecan yapmıştır o kadar.
Bu arada, ekstra bir not. Bu yazım için(sadece dürüstçe ne düşündüğümü yazdığım için) çok tepki alacağım ve gerekirse konularda çarmıha gerilip, belki yardım dahai alamayacağımın farkındayım. Ancak, sorulmuş, söyledim.