- Konuyu Başlatan
Selamlar,
ethem bey, yazımı derinlemesine okuduğunuzu sanmıyorum. "Proje ben de yaparım, sen ne yapıyorsun ki?" tavrıyla yaklaşmadım olaya.
Sizin eksperliğinizi ve ustalık yönünüzü zaten açıkca ortaya vurdum. Ancak, paylaşım kısmındaki maddi dayanaklar ve detaylandırmalar üzerine eğildim. Bir forumun birincil amacı fikir paylaşımıdır, fiziksel materyal koymak herkesin vakti/maddiyatı ya da internet kulanıcı profili için uygun olmayabilir.
Ha bir ek olarak da, "boş boş" yazmıyorum, bu kadar samimi yorum yapacak kadar da yetkinizin olduğunu hele hiç sanmıyorum. Eleştirilmeyi göz alamıyorsanız, insanların fikrini soran başlıkları, sadece anket şeklinde açar, yetkinizi kullanıp yoruma kapatırsınız olur biter.
Aracımı beğeniyor musunuz? -Evet -Hayır gibi...
siz benim ustalık yönümü ortaya koyamazsınız ben zaten koymuşum..
bende sizi eleştirdim neden işinize gelmedi. sizin beni ustalığımdan dolayı eleştirmek için benden daha üst seviyede usta olmanız gerek. eğer benden usta ve profosyenelseniz,ozaman saygım sonsuz......
Bir forumun birincil amacı fikir paylaşımıdır, fiziksel materyal koymak herkesin vakti/maddiyatı ya da internet kulanıcı profili için uygun olmayabilir.
demişsiniz ya ,
bende bunlar mevcut saygı göstermesini bilin ozaman...
ayrıca fikirler içinde self servisi ziyaret edin derim hepsi var orada.
bak neler paylaşmışım sizin bilmediğiniz başka projelerimde var orada ..
Son düzenleme: