cdx aracım ne kadar eder ?

airbag göbekleri 1e 1 uydu mu abi? onların sarmal gibi zımbırları var uymuyordu bazıları.. birde vauxhall armasını opel yapaydın elin değmişkene :D

Airbaglar farklı tabiiki zemberek diyorsanız. Sarı kablolu zemberekler direk uyumlu, turuncu renkli kablolu olanları değiştirmek gerek.

ibrahim, direksiyon kumandalı olan süslü kasa vectra b lerin hepsine direk oluyor. sök tak okadar. 1996-1998 arası vectralarda air bag zembereği değişiyor diye biliyorum..... şarjım bitmeseydi detaylı resimlerde çekicektim. logoyuda değiştirecem hafta sonu ...

Bazı arkadaşlarda konuları bilmeden yada farkına varmadan yorumlar yazmış buna ben bile üzüldüm açıkcası..

Şunu bilmeniz gerekirki,ethem abi gerçekten bu işi iyi bilen ve ne yaptığının farkında olan insan..
demişlerki proje sayılmaz felan filan size bir örnek gösterim..
Bazı arkadaşlarımız biliyorlardır belki araç beyinlerine yazılım atılmasıyla ilgili;
ben vakti zamanında beyne yazılım attırayım dedim dedilerki beyin sökülecek chip takılacak buna ben sıcak bakmadım açıkcası ethem abi saolsun bu konuda yardımcı oldu..
Türkiyede ilk defa aracın kendi beynine yazılım atan kişi bu olduğunu düşünüyorum.... yani tuning ciler chip değiştirerek tuning yapıor ethem abi orj. beyin üzerinde yapıyor bu proje değilde nedir. sizce inanmayanlar varsa benim aracım ethem abinin aracı benim aracımla şuan saf katıksız sadece yazılımla 200 beygir civarı güç elde ediyoruz.

Diğer işlemlere gelince çoğu kişinin beceremeyeceği işler mesala fasılalı silecek sistemi çok şahit olmuşumdur. yapamadıklarını ethem abi soranın sayısız olduğunu
Koltuk ısıtma o kadar kolay bir iş değil resimlerde göreceğiniz üzere olmayan birşeyi yapmak kolay bir iş mi zannediyorsunuz değil halbuki bazılarımıza çok kolay geliyor nedense kimse yapmıyor yada yapamıyor bunuda altını çiziyorum. istisnalar kaideyi bozmaz herkez üstüne alınmasın lütfen yapan belki vardır bilmiyorum

sadece bunlardan örnek veriyorum....
Ankarada bu işlemlere soyunupta işin içinden çıkamayanlarda cabası :D:D mesala ben...

Lütfen Kişiye saygı yoksa emeğe saygı olsun.....

Bilip bilmeden yazılar yazılmasın geçmiş araştırılsın ben buraya 2006 senesinden beri üyeyim mesaj sayım fazla olmasada sürekli takip ederim

Kaliteli Projeler üzerine
1.Ethem abiyi çok iyi tanırım
2.Cengiz abiyi tanırım

Not:Çok iyi eleştiri yapan arkadaşlarımıza sesleniyorum. siz siteye ve arkadaşlarımıza bu tip projeler hakkında katkınız oldumu hiççç .....Çamur at izi kalsın.....

Benden bu kadar.... umarım anlatabilmişimdir.. şimdiden özür dilerim kusurum varsa
yazılanlara cevap vermiyeceğim konun uzamaması için

Teşekkürler

Meyve veren ağaç gerçekten taşlanıyor.Gerçekten çok üzücü,kırıcı şeyler yazılmış.Ama kimsenin fikrini zincire vuramazsınız.Kimseyide düzeltemezsiniz.Ethem abim sana söyleyeceğim kısa bir cümlem var:

"Senin çalışmaların gerçekten,emek,vakit,maddiyat,profesyonellik isteyen projeler.Seni bilen zaten biliyor.Reklama zaten ihtiyacın yok.Çok doğru bir yoldasın ve seni sadece ayakta alkışlıyorum...Unutma çamur at belki izi kalır diyenlerde çok çevremizde.Çatlak seslere kulak asma..."

Saygılarımla...

Katlanır ayna projesinin de bitmiş halini görebilseydik keşke araç satılmadan... Diğer sistemler zaten altyapısı olan sistemler. Opele yeni bişey katmış olurdu Ethem Abi.

Araca fiyat hususunda yorum yapmıyorum, sonuçta emek var işin içinde kaç isterse onu yazar elbette...

Katlanır ayna projesinin de bitmiş halini görebilseydik keşke araç satılmadan... Diğer sistemler zaten altyapısı olan sistemler. Opele yeni bişey katmış olurdu Ethem Abi.

Araca fiyat hususunda yorum yapmıyorum, sonuçta emek var işin içinde kaç isterse onu yazar elbette...

proje bitti aslında. sadece karda buzda deneme yapıcam. yazılımsal olarak.buzda donunca tepki ne olacak. yapmışken sağlam bişey olsun dediim. hava sıcaklığı 5 derecenin altında ayna çalışmayacak. elektriksel sıkıntı olmasın diye. birde insanın hevesi kaçınca eli gitmiyor projelere...

Bazı arkadaşlarda konuları bilmeden yada farkına varmadan yorumlar yazmış buna ben bile üzüldüm açıkcası..

Şunu bilmeniz gerekirki,ethem abi gerçekten bu işi iyi bilen ve ne yaptığının farkında olan insan..
demişlerki proje sayılmaz felan filan size bir örnek gösterim..
Bazı arkadaşlarımız biliyorlardır belki araç beyinlerine yazılım atılmasıyla ilgili;
ben vakti zamanında beyne yazılım attırayım dedim dedilerki beyin sökülecek chip takılacak buna ben sıcak bakmadım açıkcası ethem abi saolsun bu konuda yardımcı oldu..
Türkiyede ilk defa aracın kendi beynine yazılım atan kişi bu olduğunu düşünüyorum.... yani tuning ciler chip değiştirerek tuning yapıor ethem abi orj. beyin üzerinde yapıyor bu proje değilde nedir. sizce inanmayanlar varsa benim aracım ethem abinin aracı benim aracımla şuan saf katıksız sadece yazılımla 200 beygir civarı güç elde ediyoruz.

Diğer işlemlere gelince çoğu kişinin beceremeyeceği işler mesala fasılalı silecek sistemi çok şahit olmuşumdur. yapamadıklarını ethem abi soranın sayısız olduğunu
Koltuk ısıtma o kadar kolay bir iş değil resimlerde göreceğiniz üzere olmayan birşeyi yapmak kolay bir iş mi zannediyorsunuz değil halbuki bazılarımıza çok kolay geliyor nedense kimse yapmıyor yada yapamıyor bunuda altını çiziyorum. istisnalar kaideyi bozmaz herkez üstüne alınmasın lütfen yapan belki vardır bilmiyorum

sadece bunlardan örnek veriyorum....
Ankarada bu işlemlere soyunupta işin içinden çıkamayanlarda cabası :D:D mesala ben...

Lütfen Kişiye saygı yoksa emeğe saygı olsun.....

Bilip bilmeden yazılar yazılmasın geçmiş araştırılsın ben buraya 2006 senesinden beri üyeyim mesaj sayım fazla olmasada sürekli takip ederim

Kaliteli Projeler üzerine
1.Ethem abiyi çok iyi tanırım
2.Cengiz abiyi tanırım

Not:Çok iyi eleştiri yapan arkadaşlarımıza sesleniyorum. siz siteye ve arkadaşlarımıza bu tip projeler hakkında katkınız oldumu hiççç .....Çamur at izi kalsın.....

Benden bu kadar.... umarım anlatabilmişimdir.. şimdiden özür dilerim kusurum varsa
yazılanlara cevap vermiyeceğim konun uzamaması için

Teşekkürler

hacı içi ne kadar boş bir yazı yazmışsın ya? her satırına cevap veririm ama polemiği burada açıp hemen sonlandırayım..

saygılar..

Aracına ne kadar değer verdiğin malum zaten ancak bu tarz konular açmak bana biraz garip geliyor. Yapılana emeğe uğraşa saygım sonsuz ama aracım ne kadar eder deyince işin rengi değişiyor. Hobi, zevk, bağımlılık, tutku para ile ölçülmemeli bence. Çünkü eminim ki yaptığın şeyleri aracını satarken maddi değerini arttırayımdan çok kendini tatmin etmek için zevkle yapmışsındır...Ha aracımı satıyorum şu kadar istiyorum dersin ona kimse yorum yapamaz orası ayrı...

Geri