carbon celan yaptırdık tam acılmadı abı benzınle bınıyorum arabayı suan sokupturup elde temızletmeyı dusunuyorum abıbence temizlet güzelce ,sıkıntı olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
carbon celan yaptırdık tam acılmadı abı benzınle bınıyorum arabayı suan sokupturup elde temızletmeyı dusunuyorum abıbence temizlet güzelce ,sıkıntı olmaz.
ethem bey
Tid ekran ve Kalorifer ızgaraları sorunum ile ilgilendiğin için teşekkür ederim..
carbon celan yaptırdık tam acılmadı abı benzınle bınıyorum arabayı suan sokupturup elde temızletmeyı dusunuyorum abı
bu gün ingileterden vectra b gsi ve sport modellerde olan 3 kollu direksiyonumda geldi.
dış derisini söktüp yenisini kaplattım ve aracıma taktım. birazdan resim eklerim......
Benim gözümde maksimum 20.000tl ethem abi. Tabi mal senin 30.000Tl de istersin, biri gelir az bu rakam 35.000tl veriyorum der. Kısmet, hayırlısı olsun.
Benim 3 kollu irmscher siparişi iptal ediyorum abi o zaman, adam bayadır arıyor, daha telef olmasın. Bulduğuna sevindim.