Ynt: Ceed Concept Plus vs Astra J Cosmo
Hayırlısı olsun, Allah kaza bela vermeden uzun süre binmeyi nasip etsin.
Hayırlısı olsun, Allah kaza bela vermeden uzun süre binmeyi nasip etsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sonuna kadar katılıyorum 045thumbsupsallierim link' Alıntı:güzel bir inceleme ancak bence astra daha yakışıklı bir araba
abi ağzına sağlık cok güzel bir yorumyavuzozkan link' Alıntı:Ben kronik ses sorunu müzik sisteminin yetersizliği led lambalarının olmayışı aynalarının takırt diye gösterişsiz ve de otomatik olmayışı, sunrooftan yoksun, merceksiz halojen ampüllerine ve de o çakma plastik jantına rağmen Astramı seviyorum.. Varsın olmasın! Sonuçta o Kia bu OPEL
aklıma geldi dün aksam otogarda benim aracın yanına ceed geldi park ederken i 30 diye aldırış etmemiştim aa bir baktım ceed iki aracı yan yana kıyaslama fırsatı buldum ceed de güzel araba ama abi astra daha bir heybetli duruyo gövde yapılarını gec jantlar dahi ben burdayım diyo astra.arkadasımıza da hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin keske astra alsaydı diyorum kendi görüşümEmrah64 link' Alıntı:sonuna kadar katılıyorum 045thumbsup
Emrah64 link' Alıntı:aklıma geldi dün aksam otogarda benim aracın yanına ceed geldi park ederken i 30 diye aldırış etmemiştim aa bir baktım ceed iki aracı yan yana kıyaslama fırsatı buldum ceed de güzel araba ama abi astra daha bir heybetli duruyo gövde yapılarını gec jantlar dahi ben burdayım diyo astra.arkadasımıza da hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin keske astra alsaydı diyorum kendi görüşüm
sizede katılıyorum ceed de küçümsenecek bir arac degil ama astra kadarda değil astra daha bir tok duruyor yanında daha bir sportif yapısı varspitemre link' Alıntı:Bende bir astra aşığı olarak Ceed de kucumsenecek bır arac degıl astradan pek kalır bır tarafı yok bence tasarımda içide gayat başarılı