Centrafuse aracımda kullandığım yazılım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cengiz abi senn gönderdiğin Türkiye haritasını önceki sayfadaki linkten indirmiştim. Benim merak ettiğim IGO8 i centrafuse içinden açabilir miyiz? açabilirsek süper olur çünkü IGO yu PPC de kullanıyorum, çok güzel ve ayrıntılı

şimdi bu ürünü neye göre alıcaksınız bu mühim yani 300 dolar diyor bu günün parası kdv si falanı filanı 600 milyona yakın para eder böyle bir şeyi araba alıroyrasnız evinize çıkarın arabada bırkmayın...

şunuda belirtiyim siz bunun ekranınıda kullnıcaksanız güzel ..
ben ayrı bir indash monitör aldığım için arabada bırakmalık ve ekransız laptop aldım

yani ekranı işime yaramıycağı için özellikle ekranı arızalı laptop aldım çok ucuza geldi şimdi onu ya koltuk altı yapıcam ya torpido içi şu bizim tesisatçıya gidiyimde kararı vericez torpidoda düzenek kablolar hazır ama bu yeni laptop sığmıycak gibi biraz büyük

şimdi bu ürünü neye göre alıcaksınız bu mühim yani 300 dolar diyor bu günün parası kdv si falanı filanı 600 milyona yakın para eder böyle bir şeyi araba alıroyrasnız evinize çıkarın arabada bırkmayın...

şunuda belirtiyim siz bunun ekranınıda kullnıcaksanız güzel ..
ben ayrı bir indash monitör aldığım için arabada bırakmalık ve ekransız laptop aldım

yani ekranı işime yaramıycağı için özellikle ekranı arızalı laptop aldım çok ucuza geldi şimdi onu ya koltuk altı yapıcam ya torpido içi şu bizim tesisatçıya gidiyimde kararı vericez torpidoda düzenek kablolar hazır ama bu yeni laptop sığmıycak gibi biraz büyük

ben diyorum ki bu laptop u alıp ekranını dokunmatik yapan touch panelle desteklersem, teybin oraya kızaklı bir sistem yaparım, arabaya binince kızağı çeker laptop u dışarı çıkartırım klavye de önümde olur. arabadan inerken de kapatır yerine koyarım. Indash çıkmalı ekranlar gibi yani...

550 liraya 5 taksit değer bence

Geri