bence araca laptop koymak ıyı bı tercıh degıl sonucta araba sarsıntılı bı ortam olacak ve laptopun harddıskı bellı bı sure sonra zarar gorecek buda sıstemın stabıl calısmamasına neden olacak. Carpc uygulaması daha ıyı cunku o sıstemlerde ıstege baglı tabı normal bılgısayar harddıskı yerıne CF ( compact flash ) kartlar kullanılabılıyor mekanık bı parca olmadıgı ıcın sarsıntıdan etkılenmesı gıbı bı ıhtımal yok. Ayrıca bide laptopun ısı problemı var ki oda ilerde sorun yaratacagını dusunuyorum ama diğer carpc anakartlarına daha buyuk fan takabılırsınız sonucta takacagınız fan anakarta takıalcak laptopta fan taksanız bıle ancak laptopun plastık kasasına takabılırsınız oda cpuya bı fayda saglamaz. Ben ısın yazılım tarafını hallettım ama ıs sıstem parcalarına kaldı ucuz ve ıyı bı ın-dash ekran bulamadım ıstedıgım gıbı, hep dvd player yada gps var bana ekran lazım sadece ekran:sorry:
Ayrıca arkadaslar carpc işi sadece hayalgucu ıle sınırlı olan bı konu bu konuyu dahada ılerletelım ve ustune gıdelım...