ceza yedim galiba :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lasthell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Banada Dışişleri konutuyla Cumhurbaşakanlığının arasındaki çıkışta olmuştu bi anda durdurdu polis ben devam ettim bi anda koruma araçlarının arasında kaldım baktım arkadaki polis sert bi şekilde geri çağırdı geri geri gittim baktım polis konvoyun dedinde bşy demedi sonrada... Cezayıda telefonu gördüyse ona keserler bu ara affetmiyolar onu

Vergi ve cezalarınızı BURADAN öğrenebilirsiniz...Soldaki menüden Motorlu araçlar kısmına tıklayarak çeşitli bilgileri vererek öğrenebilirsiniz...

Son düzenleme:
Film+telefon+dur ihtarina uymama..bence plaka adresine 15 güne kadar gelir

yazmışsa 1 aydan sonra da geliyor. O kadar erken bekleme yani. Bazen de adresine değil gidip muhtarlığa bırakıyorlar.

Arkadan yazılan her cezaya itiraz şansın var ama benim gibi bu sisler niye beyaz diye soran polise sana ne dersen direk yazar cezayı :) hemen belli olmaz ceza ama şansın varsa üşenip yazmamış olsun

geçmiş olsun eğer yazmıslarsa yazmamışsada sanslısın:D

itiraz genelde fahri müfettişlerin yazdıklarına.ekip arkadan da yandan da yazsa şansın yok gibi .geçmiş olsun

Ceza Gene iyi.birde pesinden kovalasalardı :D

sakın alma reddet geri gönder :)

Reddetmek gibi bir şansın yok. Tebliğ geldiyse ödemek zorundasın, sonra gidip itiraz edebiliyorsun istersen. Ama devlet baba önce ödemeni istiyor.

Adresine gelmezse, bu sefer ikamet adresini bildirmediğin için gene sen hatalısın.

Yazdıysa bile çoğu kez memurlar unutuyor merkeze götürmeyi yada kayıt altına alınmıyor bu cezalar, kaynıyor. Zaten yazdıysa bir şekilde temiz kağıdı alırken çıkar o zaman ödersin.

Geri