ceza yedim galiba :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lasthell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
birincisi; cezanı bir süre sonra ister www.trafik.gov.tr adresinden, ister maliyeden öğrenebilirsin.
ikincisi; yolda duba, işaret yada trafik kontrol levhası varmıydıda polis seni durdurmaya çalıştı. bu şekilde itiraz edebilirsin. polis olduğundan emin olmadığımdan durmadım dersin. yada işi tam garantiye alabilirsin ama bunu burada yazamam. hakkımda yasal işlem yapılma olanaı sağlamış olurum kendi kendime :)

Reddetmek gibi bir şansın yok. Tebliğ geldiyse ödemek zorundasın, sonra gidip itiraz edebiliyorsun istersen. Ama devlet baba önce ödemeni istiyor.

Adresine gelmezse, bu sefer ikamet adresini bildirmediğin için gene sen hatalısın.

Yazdıysa bile çoğu kez memurlar unutuyor merkeze götürmeyi yada kayıt altına alınmıyor bu cezalar, kaynıyor. Zaten yazdıysa bir şekilde temiz kağıdı alırken çıkar o zaman ödersin.

muğladayken park cezası yemiştim , kütahyada öğrenciyken oturdum eve gitmiş tebliğat , sonrada arabayı sattım arada kaynadı gitti park cezası :D

bir ay kadar önce dönel bi kavşakta ışık bekliyordum. en önde ben vardım. gözüm trafik lambasındaydı. yeşil yanınca hızlı bi şekilde kalktım. diğer bekleyen arabalarda biraz yavaş kaldılar. sanki kırmızıda geçmişim gibi oldu. az ilerde polis varmış, göz göze geldik arkamdan da baya bi baktı ama bişi çıkmadı :D

minimum 60 yersin 1 aya kadar gelir

ya dur ihtarına uymadığın için kesti yada telefonla konuştuğun için 2 si için kesmez heralde ya ;)

ya dur ihtarına uymadığın için kesti yada telefonla konuştuğun için 2 si için kesmez heralde ya ;)

umarım dediniz gibi olur
benim korkum dur ihtarı, cam filimi , telefon 3 bi arada ceza kesmesi :)

hiç acele etmiyorum zaten , birde tebliği de almayı düşünmüyorum :D

polis kılsa arkadaşların dediği gibi ceza ikemetgaha gelir,tebliği almam diyorsun,demekki iki katını ödemek istiyorsun,bilgine;)

bugunde belediye otobüsü arkadan çarptı :S

bugunlerde var bende bişey kurşunmu döktürsem ne ?
sabah işe giderken 3 şeritli yolda birden 4 vasıta olduk , en sol şeritte belediye otobüsü arka tanmponu çizdi ,polis geldi tutanak tutmayalım sen git git ,tutanak tutarsak belediye aracı olduğu için başın ağrırı dedi ,ayrıca kazay karıştın için ceza yersin dedi , bende kasko şirketimi aradım bana arkadan çarptıkları için sen suçlu değilsin mutlaka tutanak tuttur dediler . bende ısrar ettim memur beye , çek arabanı ozaman köşeye dedi gitti :) arkasından başka ekip geldi arabayı çektimiz iççin olayı tam anlayamadı , ben otobüsün önüne kırmışım gibi bir tablo çıktı :S derdimi bir türlü anlataamdım , yarın kaza raporu çıkıcak bakalım ne olur şimdi size sorum arkadaşlar :)

1. ceza kesmediler o anda , ceza yermiyim arkadan gelirmi :)
2. ben suçlu çıkarsam , belediye otobüs yattığı için , onun zararını karşılamalıymışım , onu kasko şirketim ödermi
saygılar........

ufukcum sen en iyisi kendini uygun bir yere at.oradan hiç çıkma.baksana ya şansına.kurşun falan döktür yoksa arkandan böyle giderse zaten polis kurşunları dökecek gibi :kop::kop: şaka bir yana geçmiş olsun.

ufukcum sen en iyisi kendini uygun bir yere at.oradan hiç çıkma.baksana ya şansına.kurşun falan döktür yoksa arkandan böyle giderse zaten polis kurşunları dökecek gibi :kop::kop: şaka bir yana geçmiş olsun.

saol abi ya , olcağı varmış :(

Geri