Chevrolet Kalos

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chidely
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.4 80 bg. araba içine dört kişi binince gitmez o... benim 1.4 peugeot verdı ordan biliyorum.

2006 model sıfırını almıştım
bana tavsiye edene her gün isyan ediyorum
acayip bir şekilde benzin düşmanı
satmaya kalkarsan elinde kalacak bir araçtır.
kimse almıyor kaç alıcan sen fiyat yazsana bana
ben 19100 almıştım sıfırını 12750 zor sattım tesadüf eseri oda

abi yazık yea çok zarar yapmışsınız:(:(:( çok duyuyoruz ama kalitesi düşük 2 eli zayıf tutuLmuyor diye

chevrolede cruze den baska araba düsünmem

Ben bir kez içine bindim , malzeme kalitesi gerçekten kötü, ayrıca 2. eli konusunda yorumlara aynen katılıyorum, elinden çıkartmakta çok zorlanırsın, bence 2. eli daha hareketli modelleri düşünmelisin

Chevrolet galiba markasına gölge düşürecek modellere yeşil ışık yakıyor, yorumları görünce şaşırdım doğrusu, en iyisi bilindik araçlardan almak bence
Temiz polo, corsa veya fiesta olabilir mesela

polo classic düşünebilirsiniz illa sedan olucaksa

Chevrolette sorun çıkaran araçlardan zaten serviside opel e bağlı olduğundan aynı sorunları ordada yaşayacaksınız araçtan memnun kalmadınız ve satmaya kalktınız dönüpte bizim ülkede yüzüne kimse bakmaz siz bilirsiniz yinede o paraya modeli düşük ama hem memnun kalacagınız hemde başınızı daha az ağrıtacak araçlar bulabilirsiniz.

benim arkadaşımda 2006 modeli var tam bir benzin düşmanı LPG siz binilmez

Son düzenleme:
kesinlikle tafsiye etmiyorum

Akrabamda var 25.ooo TL ye aLındı Banka kredisiyle $imdi pazarda 14.5oo yazıyo alan yok bi tane müşteri geldi oda 1o bin veririm ama düşünmem lazım dedi çekti gitti..

bu kadar insan boşuna alma demiyo..bu kadar yorumu değerlendirirsin inşallah..

Edit:

Tafsiye Arac Olarak
Ford / Fiesta 14TDI aL Bence 210 TL mazotla 24oo Km ;) Birebir Denedik Bunu..

kalosla amcamın oğlu kaza yaptı ve öldü.arabanın kaportası falan iyi değil dokunsanız içeri girecek cinsten;bence düşünmeyin bile

Geri