Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
depoyu bitirip bir de shellden dene. buradaki servislerde shell tavsiye ediyor, bende shellden mazot aldığım zaman bp den daha fazla km.yapıyor gibi. tam ölçme imkanı bulamıyorum.
ben geçen bayramda chiplettim aksine yakıta artı yönde etkisi oldu örneğin 20 tl lık mazotla 100 km yaparken 120 hatta sakin kullanırsam 140 km yapıyorum ki benim motor 1.7
Alperciğim Mehmet ile geçen hafta beraberdik konuştuk bizim araçlar için tavsiye etti
Hatta bu görüşmede Mustafa da vardı bizim siyah Combosu olan ve hafta içinde yaptırdı
Şimdi esasında Mustafa'dan değerlendirmeyi almak lazım
bizede opetten alın demişlerdi aracı alırken.. ve araç 93.000 kmde falan sadece 2 kere katkı attım araca bence opetin mazotu güzel..ayrıca aracı ekonomik kullanmaya dikkat edersem 850 km yapıyorum sert kullanırsam çok dikkat etmeden 700-750 falan yapıyor..
ayrıca babamın bmwyede alırken opetten alın dediler mazotu şu anda 20.000 km oldu ondada bir sorun olmadı mazottan dolayı..
bizede opetten alın demişlerdi aracı alırken.. ve araç 93.000 kmde falan sadece 2 kere katkı attım araca bence opetin mazotu güzel..ayrıca aracı ekonomik kullanmaya dikkat edersem 850 km yapıyorum sert kullanırsam çok dikkat etmeden 700-750 falan yapıyor..
ayrıca babamın bmwyede alırken opetten alın dediler mazotu şu anda 20.000 km oldu ondada bir sorun olmadı mazottan dolayı..