Chip tuning&yakit problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34fg0615
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
siz bu durumu combocuların başlığada açsanıza. combolarda var bi prob gibi. fabrika verileriniz kaç sizin...

ş.i:6,1 s.d: 4,5 fabrika verileri sevise sordum bu duruma normal diyo bi problemin olmadıgından bahsediyo cözemedim ???

Çok ilginç gerçekten chiptuningten diyecem ama o kadar farketmez hem erkan arkadasımızın aracıda o civarda kilometre gidiyormus aklıma sadece kullanım farkı gelıyor cok dur kalkmı yapılıyor yada aracta yuksek devirdemi vites degisiyor yinede bu kadar bariz fark etmemesi lazım.

ben hep shellden alıyordum fakat motorun sesi sürekli aynıydı birkackez bp ve opetten aldım sanırım bp daha iyi motor sesi azalıyor dizelde istasyon cook önemli artık bp den alıyorum zorda kalırsam opet ama shellden uzagım hemen motor sesi degişiyor tortor tor

Siz birde km kontrolü yapsanıza. otobanlarda var 000+ diye başlar o sırada günlük km yi sıfırlayın. 5km işaretine gelince km nizi kontrol edin. belki km göstergeniz yavaş ilerliyor. yoksa çok fazla bu tüketim...
Mehmet Gazihan a da gösterin bence...
doktor anlar onu...

Son düzenleme:
Siz birde km kontrolü yapsanıza. otobanlarda var 000+ diye başlar o sırada günlük km yi sıfırlayın. 5km işaretine gelince km nizi kontrol edin. belki km göstergeniz yavaş ilerliyor. yoksa çok fazla bu tüketim...
Mehmet Gazihan a da gösterin bence...
doktor anlar onu...

:good: katılıyorum...bende hiç km kontrolü yapmamıştım bende bi denesem iyi olacak gibi...gerçi bende sorun yok...benim fazla yakması oturduğum semtin dağ eteklrinde olmasından diye düşünüyorum sürekli rampa çıkıyorum ama yine de kontrol etmekte fayda var tabi ;) elbet bu meletlerin dilinden en iyi Dr. anlar tabi...

Geri