dostum kumandada açma-kapatma tuşuna basılı tutunca açma kapatma yapıyo zaten bence hiç gerek yok...............
Hocam nasıl açma kapatma düşmesine basınca oluyor. Bu kadar çaba emek boşamı yani. Bende bilmiyorum bu özellik varmı bizim arabalarda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum kumandada açma-kapatma tuşuna basılı tutunca açma kapatma yapıyo zaten bence hiç gerek yok...............
aracım Vectra 98 CD daha önceden çift kilitleme ile camların kapandığını duymuştum ama aracı aldığım şahıs akü değiştirdikten sonra camların otomatik olarak kapanmadığını söylemişti acaba tekrar aktif hale getirmek için ne yapmak gerekir ?
dün çektiğim fotolarda sormak maksatlıydı yazdıklarım, doğru mu anlamında yani... bugün deneyip kontrol kalemiyle baktığımda kesin tespit ettiklerimi kesin diye belirttim.
siyah mavi kesin çift kilitlemenin artısı.
kırmızı mavi kesin cam kaldırma kablosu
sen kahverengi ve diğerlerine göre daha kalın olana kesin şase dedin...
sadece çift kilitlemenin eksi ucunu tespit edemedim...
bikaç deneme yaptım ama o şekilde kabloları değdirir değdirmez hemen kapıları kilitliyor ve camları kapatmaya başlıyor...
acaba diyorum ilk monte diye mi öyle yapıyor, mesela bağlayınca ilk öyle yapar sonra ben anahtardan kapıları açsam camları da açıp kapıyı kapattıktan sonra kumandadan kilitlesem normale döner mi? kabloları değdirir değdirmez kilitliyor ve camları kapatmaya başlıyor çünkü..
Bahsettiğiniz gibi daha önceden yapmıştım ama olmamıştı. Sanırım yazılımsal bir olay gibi görünüyor.Camlari programliyacksin fulll ac fulll kapa duzelir o her cam icin tek tek yap, aku degistirince kutup basi sokunce camlar programlanacak serviste niye yapmamislar acaba
bu arada camlarda comfort denen özelliği olmayan arabalarda kullanılabilir mi bu devre acaba? yani kısa basmayla tam kapatma olmayanlarda? arkadaşın arabasında sadece parmağın düğmedeyse cam iner ya da kalkar, bırakınca durur örneğin bu tür bir araca takılsa iş görür mü?