çift kat boya yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rahimavci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende baktırdım arabaya boya makinasıyla 150 çıkanda oldu 170 cıkanda. Zaten arabalar devamlı dışarda güneşe falan mağruz kalıyor. o yüzdende farklılık gösteriyor diye tahmin ediyorum. 2 parça boyalm vardı orda 200 küsür çıktı kaportacı burda boya var dedi zaten adamda demişti bana burda boya var diye...

güneşten dolayı incelme olabiliyormuş oda her tarafında +-20 olabiliyormuş normalmiş benimki 175-195 arası mesela

benimkide 220 cıkmıştı midem bulanmıştı demmeki bu yüzden

boyalı aracı adam akıllı kaportacı zaten makineye bakmadan anlar.

sonradan atılan boyada portakal kabuğu denilen görüntü daha bariz belli oluyor onu da su zımparası ile gidermek mümkün ama kaportacılar çoğunlukla uğraşmazlar ekstra iş çıkıyor diye.

sonradan atılan boyada portakal kabuğu denilen görüntü daha bariz belli oluyor onu da su zımparası ile gidermek mümkün ama kaportacılar çoğunlukla uğraşmazlar ekstra iş çıkıyor diye.

sanayilerde hakkıyla iş yapan kaç usta var zatende

Ben aracımı alırken 110 80 70 120 çıkan yerler oldu yani tavanda farklı kapı üst farklı alt farklı kaput farklı idi neden dedim adamlar 3 araçta da aynı şeyi gösterdiler serinlemiş oldum üçündede aynı yerlerde aynı hatanın olması mümkün olmayacağından rahatladım

Ben aracımı alırken 110 80 70 120 çıkan yerler oldu yani tavanda farklı kapı üst farklı alt farklı kaput farklı idi neden dedim adamlar 3 araçta da aynı şeyi gösterdiler serinlemiş oldum üçündede aynı yerlerde aynı hatanın olması mümkün olmayacağından rahatladım

bilmeyen bir adama satarken sorun yaşamayız inşaallah

Bizim araçta tavan 190-210 civarı. alt kısımlarda ise 100-110 arası rakamlara rastladım. kapı içleri ise 50-60 çıktı. 3-4 yaşa kadar araba alsam incelerim ama sonrasında iç kısımlarında bir işlem yoksa birkaç parça boyayı dert etmedim hiçbir zaman. Neticede hepimizin aracında ezik göçük vs oluşabiliyor ve bizde düzelttiriyoruz. fazla paranoya yapmak pek mantıklı değil.

Bundan ziyade Haziran KDV' ye, 2. Dönem geçiciye yoğunlaşmak lazım:)

Geri