Çift kilitleme

aracın içerisindeyken aracı stop ettikten sonra sol ön kapıyı açıp kapattım, kumandadan kilitleme tuşuna 2 defa bastım(birkaç sn arayla). ancak hala kapılar içeriden açılabiliyordu..aslında hırsızlar için bulunmaz bir fırsat bu olay.
içeriden kapıların açılmamasını nasıl sağlayabilirim?

aracın içerisindeyken aracı stop ettikten sonra sol ön kapıyı açıp kapattım, kumandadan kilitleme tuşuna 2 defa bastım(birkaç sn arayla). ancak hala kapılar içeriden açılabiliyordu..aslında hırsızlar için bulunmaz bir fırsat bu olay.
içeriden kapıların açılmamasını nasıl sağlayabilirim?
sizin araçta yok sanırım o özellik.. opel kaldırdı sonraki modellerde astra g ve vectra b de var astra h lerin ilk çıkanlarında var sonrasında yok

sizin araçta yok sanırım o özellik.. opel kaldırdı sonraki modellerde astra g ve vectra b de var astra h lerin ilk çıkanlarında var sonrasında yok

Vectra C dede var cift kilitleme 2007 model.

şöför tarafından iniyorsunuz değilmi
zira kontağı çıkarınca , şöför kapısını açıp kapatmazsanız çift kilit yapmaz
sol tarafı duvarı sıfırladığım zamanlar ben anlam verememiştim.. bozuldu falan sandım sonradan öğredim....
bu arada kapı kiilit motorlarını değiştirenler mutlaka orjinal taksınlar yoksa çift kilit görevini yapmıyor..

Merhaba 1997 model Corsa b GSİ aracımda çift kilitlemeyi kullanıyordum bizim araçta anahtar ile kilitleniyor. İlk zamanlar öyle alıştım ki her seferinde aracı çift kitliyordum sonunda bozuldu :) ikinci kilit artış iş görmüyor.

2006 cdti için var mı yok mu kesin bilgisi olan var mı? tech ile açılan bir özellik olabilir mi?

arkadaş doğru söylüyor örneğin yanınıza biri sıfır parketti .veya siz şöför tarfından inemiyorsunuz sağ kapıdan indiğiniz zaman çift kilitlenmiyor
vallaha mı:) gerçekten ilginç!!

Merhaba 1997 model Corsa b GSİ aracımda çift kilitlemeyi kullanıyordum bizim araçta anahtar ile kilitleniyor. İlk zamanlar öyle alıştım ki her seferinde aracı çift kitliyordum sonunda bozuldu :) ikinci kilit artış iş görmüyor.

sadece 2.kilitleme mi bozuldu :S bende her seferinde çift kilitliyorum, ne zaman ne olacağı belli olmaz. zaten vectra'nın eşek gibi kapı çerçevesi var, tutup asılmak çok kolay. tanıdığın Corsa'sına da aynı şekilde hırsız girdiğinden beri bu tür kapı çerçevelerini sevmiyorum. Vectra C'ninki gibi kapı çerçeveleri daha iyi o yüzden

20090810204151!Opel_Vectra_C_2.2_Direkt_rear.JPG

Geri