B
bahadircakir
Bilgi Girilmemiş
Ynt: çıkma brigstone turanza 215 50 17
abi kutuda afl far vardı desene 011zaa
abi kutuda afl far vardı desene 011zaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keşke daha önce söyleseydin senden alsaydım 475tl/6ay dedi, ben mecburen 500tl/12ay şeklinde aldım.TOGI link' Alıntı:Abi alemsin walla
Bendemi satsam orj lastikleri
Daha 3000 km kullandım gıcır gıcır Conti SportContact 3
teşekkürler tolga. değiştirmek için bahane arıyordum. geçen gün birine daha vida girince iki yamalı lastikle gezmiyeyim dedim.Tolga KARACA link' Alıntı:Lastiklerin hayırlı olsun Halil abi, Bridgestone ların sürüş ve dayanıklılıklarını beğeniyorum ama ses ve titreşim konforları iyi olmayabiliyor.
hllb link' Alıntı:teşekkürler tolga. değiştirmek için bahane arıyordum. geçen gün birine daha vida girince iki yamalı lastikle gezmiyeyim dedim.
hllb link' Alıntı:keşke daha önce söyleseydin senden alsaydım 475tl/6ay dedi, ben mecburen 500tl/12ay şeklinde aldım.
oh bee iyi ki aynı ebat değilmiş neden o kadar para verdim diye üzülürdümTOGI link' Alıntı:Benimkiler sana olmaz sanki
Benim lastikler 225 50 17
hllb link' Alıntı:oh bee iyi ki aynı ebat değilmiş neden o kadar para verdim diye üzülürdüm