Ynt: Çıkma Cosmo farını kullanmak mümkün değilmiş
Mustafa bu is tecrube isteyen bir is,ustan daha once bu isi yaptimi,fari acarken cok dikkat etmek gerekli heleki far cizgisini tutturmak baya tecrube istiyor
madmax50 link' Alıntı:Arkadaşlar muayene sorunu nedeniyle h7 kullanıyoruz zaten. Yoksa d1,d2 gibi daha gelişmiş xenon sistem kullanırdık. H7 sistemde xenon ampulu söküp yerine h7 normal ampulu takıyoruz işlem tamam.
Bizim ustayı ben gaza getirdim bakalım yarın alnımızın akıyla bu işi halledebilecekmiyiz. Korktuğum tek konu kesilme çizgisini ayarlayamamak. Birde bizim usta çin malı mercek takalım diyor ben hella mercek takalım diyorum. Uzun süre kullanınca mercekler kararırsa sıkıntı olur.
Günzdüz farları yerine power led döşeyeceğiz bu konuda şunu yapsanız iyi olur diye görüş belirten olursa sevinirim.
Birde xenon kapaklarını parlak metal yerine siyah yapmayı düşünüyorum ne dersiniz?
Mustafa bu is tecrube isteyen bir is,ustan daha once bu isi yaptimi,fari acarken cok dikkat etmek gerekli heleki far cizgisini tutturmak baya tecrube istiyor