Cila makinem var fakat hangi malzemeleri alacağımı bilmiyorum

Ynt: Cila makinem var fakat hangi malzemeleri alacağımı bilmiyorum

Makina işi biraz zor hemde daha yorucu aldığınız cilanın türüne uygun cila pedi almanız lazım her cilanınki ayrı çünkü ben eski arabalarıma hep elle attım cilayı pasta olsun teflonlu olsun pamuk veya üstübü ile

niko22 link' Alıntı:
Makina işi biraz zor hemde daha yorucu aldığınız cilanın türüne uygun cila pedi almanız lazım her cilanınki ayrı çünkü ben eski arabalarıma hep elle attım cilayı pasta olsun teflonlu olsun pamuk veya üstübü ile

Aksine makinanız yoksa başarılı olma ihtimaliniz çok zayıftır, makina ile hem daha kolay hemde sonuç alan bir uygulama yapılır..Kişinin kabiliyeti ve hevesi ile doğrudan ilgili bir durum, Çok çeşitli polisaj makineleri mevcuttur, imkan dahilinde orbital bir makina alınırsa boya yakmak yada başarısız olmak deveye hendek atlatmak kadar zordur..

Polish makinasının fazla ısındığı zaman boyayı astarına kadar kazıdığına şahit oldum. Umarım nasıl kullanacağınızı biliyorsunuzdır

4frodisiak link' Alıntı:
Ben anlayacağımı anladım arkadaşlar teşekkürler YAPMIYORUM  :D Sonax a veririm halleder onlar

sonax nedense bana biraz itici gelmeye başladı belki de Kuşadası'nda açılınca sevindiğimiz ama Ulaş Abi'yle gidince yıkamasından bile çok memnun kalmadığımız için olabilir

ben istanbul'da olsam metini çok duyduğum Meguiar's Merter ya da Ziebart'a giderdim herhalde. Hatta Meguiar's ihtimali daha yüksek gibi

Meguiar's Merter uygulamaları için şu linkten faydalanabilirsiniz

https://www.facebook.com/meguiarsmerter?fref=ts

Geri