cila yapmak

mustafa57

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bugün arabayı gaz yağı ile yıkayıp biraz kuruduktan sonra (30dk-1 saat) cila yapmayı düşünüyorum. kuş pisliği lekeleri nerdeyse boyanın rengini değiştirmiş. arabanın yanından geçen tüm martılara bez bağlayacağım. sizce gaz yağından sonra hemen cila çekeyimmi yoksa 1 gün falan bekleyimmi. elimde yarım kutu anway marka cila var sizce bu cila nasıldır.

gaz yağıyla yıkama sonax parlatıcı ve leke çıkarıcı şampuanla yıka sonra arabayı güzel güderiyle sil biraz bekle gölge bir yerde cilala

Arkadaşlar bugün arabayı gaz yağı ile yıkayıp biraz kuruduktan sonra (30dk-1 saat) cila yapmayı düşünüyorum. kuş pisliği lekeleri nerdeyse boyanın rengini değiştirmiş. arabanın yanından geçen tüm martılara bez bağlayacağım. sizce gaz yağından sonra hemen cila çekeyimmi yoksa 1 gün falan bekleyimmi. elimde yarım kutu anway marka cila var sizce bu cila nasıldır.

o markayı bilmiyorum ama turtle wax'ın kaliteli bir ürün olduğu bilgisi veriliyor sürekli internette. ben de denedim pastasını vs. gayet güzel. kuş pisliği boyayı yakmış galiba. cila onu giderecekmi??? gazyağını neden kullanacaksınız?

gaz yagını zift lekesi, pislikler falan onları çıkartsın diye kullanacam . birde gaz yağı boyayı besliyor diyorlar.

gölge bir yerde aracın dışına önce su tut tozlar aktıktan sunra büyükçe bir süngeri gazyağının içerisine batırıp hafifçe sıkmak suretiyle arabanın dışını tamamen süngerle bastırmadan geç, zift türü lekeler hemen çözülmeye başlar. 10 dakika bekle aracın dışını tamamen gazyağı çıkacak şekilde oto şampuanı ile yıka, gazyağı kalırsa araca zarar vermez ama hemen toz toplar ve üzerinde toz tabakasını tutar.
aracı yıkayıp kuruladıktan sonra cila ile arabayı yumuşak bir bez, pamuk türü şeylerle cilalayabilirsin. Anway'ın cilasıda dahil olmak üzere bütün mamülleri son derece kalitelidir, rahatlıkla kullanabilirsin. ben anway'ın cilalı oto şampuanını 10 yıl önce almıştım, 9 yıl önce taşınırken evde kayboldu, geçen yıl tesadüfen buldum ve kullanıyorum ilk günki gibi hala işe yarıyor. yıkandıktan sonra arabaya baksan cila yapılmış zannedersin, üzerinde zaten cila yapılmış gibi hiç su tanesi tutmuyor.

eğer çıkmayan leke yoksa gaz yağına gerek yok.wrüth marka pasta ve cila kullan pırıl pırıl olur.fiyatıda makul.ama sağlam kol ister he:D ertesi güne hamlayabilirsin.

bende yıkadıktan sora sonaksın hızlı cılasını kullanıyorum gayet memnunumda bu gazyagı olayı enteresan

Geri