benim araçta yağ artması var galiba
ben de bu sabah baktım yağa . sanki biraz artmış gibiydi
yağ fazlası motora zarar verir mi?
ben de bu sabah baktım yağa . sanki biraz artmış gibiydi
yağ fazlası motora zarar verir mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevdiğin şeyleri savunurken daha dikkatli olmalısın bu sitede kaç kişinin reno,pejo v.s kullandığını biliyormusun ?ya lütfen opeli italyan ve fransız hurdalarıyla karşılaştırmayın opeli yerin dibine sokmuşsunuz bilip bilmediğiniz yağları kafanıza göre kullanıyorsunuz sonra 1.4 lt falan filan kaç kişi aracın yanında gelen servis kitapçığını aldı okudu kafanıza göre yağ koymayın babamın kuzeninde kadett var 86 model araç 450000i doldurmuş geçen yaz gittik kıbrısta yaşıyor kendisi 93te bulgaristandan götürdü aracı araç gram yağ yakmıyor bakımlarını zamanında gerekli şekilde yapınca opel motorları ömürsüzdür kardeşim ecotecler adamı yaşlandırır kendi yaşlanmaz inanın 86 model ve 450000km gemiş olmasına rağmen performansından bişi kaybetmemiş opelle sorununuz varsa gidin alın o övdüğünüz hurdaları kendi hatalarınızı opel e mal etmeyin
o servis kitabının tamamını aracımı ilk aldığım gün okudum forumdada paylaşım yaptım kullandığım yağı daha önce yazmıştım sanırım bu konu yu bile doğru düzgün okumadan içinde ne varsa boşaltmışsın araçların hepsi en pahalısıda dahil asla arıza yapmayan araç daha üğretilmedi sonuç olarak insan yapısı dünyada 1 000 000 km(bir milyon) deviren araçlarda var ecotech motorlar çıkalı topu topu 10 yıl oldu 86 kadette olduğunu zannetmiyorum ecotech motorlar üstten egzantrik olduğu için bir miktar yağ eksiltmesi normaldir istediğin ustaya sor daha önce kullandığım mobil 1 değiştirip castrol magnatech 10/40 koyduğumdan beri yağ eksiltmede olmadı opelden çok sıkılırsam gider başka araba almasını da bilirim hangi araba hurda diye merak edersem merak etme sana sorarımya lütfen opeli italyan ve fransız hurdalarıyla karşılaştırmayın opeli yerin dibine sokmuşsunuz bilip bilmediğiniz yağları kafanıza göre kullanıyorsunuz sonra 1.4 lt falan filan kaç kişi aracın yanında gelen servis kitapçığını aldı okudu kafanıza göre yağ koymayın babamın kuzeninde kadett var 86 model araç 450000i doldurmuş geçen yaz gittik kıbrısta yaşıyor kendisi 93te bulgaristandan götürdü aracı araç gram yağ yakmıyor bakımlarını zamanında gerekli şekilde yapınca opel motorları ömürsüzdür kardeşim ecotecler adamı yaşlandırır kendi yaşlanmaz inanın 86 model ve 450000km gemiş olmasına rağmen performansından bişi kaybetmemiş opelle sorununuz varsa gidin alın o övdüğünüz hurdaları kendi hatalarınızı opel e mal etmeyin