çin mal casca 3038 aldım

burak araştıracak bende burakla beraber sorarımşükrü seni haberdar ederim navi gerçekten acayip havalı duruyor.kesinlikle navi şart abi

sukru abi verdigin linke baktim o sayfanin en altinda Audi, Ford, Seat, Skoda ve Volkswagen yaziyo ama Opel yazmiyo :)

selim abi yarin yanina gelcem bi bakicam senin naviye bol bol foto da cekerim buraya eklerim :) simdilik ilk cektigimiz fotolardan ekleyim...

img0017zcu.jpg

img0022k.jpg

sukru abi verdigin linke baktim o sayfanin en altinda Audi, Ford, Seat, Skoda ve Volkswagen yaziyo ama Opel yazmiyo :)

Yaw orai bende gordum:D:eek::cry:, adamlara yazdim cevap gelmedi daha, cihazin marka ve modeli, arabanin marka ve modeli herseyi yazdim, dedigim gibi ben sadece bir yerde okudum bana kesin cevap lazim baksana harita cok tuzlu bir fiyata sahip. :D

gerçekten renk hoş olmuş

Fotoğraf-0115.jpg

Güzel bir sete benziyor. Güle güle kullanın. Bende böyle birşey arıyorum aslında. Nerden temin ettiniz Ankara'da?

Son düzenleme:
Selim'in cihazının harita bölümü biraz sorunluydu. o yüzden harita pahalıya geldi. Normalde bu cihaz korsan programların hepsini çelıştırır. Pahalı da olmazdı.

Geri