çin mal casca 3038 aldım

nazarım değmez inşallah. işte olması gereken bu. dvd. tv..navi. renkli ekran. üst ekranı. kontrol edebiliyosun. valla harika bir cihaz. fakat 1700 tl bu ortamda çok büyük bir rakkam. valla harika. hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullanın

burak resimler için sağolasın selçuk teşekkür ederim sözberk evet navi sistemi sorunluydu hallettik erkan cihazı istanbuldan ithalat işi yapan arkadaşa getirttim tabi oda k@rını aldı 500 dolar cihaza 85 dolar kargo 20 dolar paypal ama cesaret edemedim buralardan hiç alış veriş yapmadım. istanbuldaki vatandaşa getirttim pahalı ama gerçekten değer be arkadaşlar navitec firmasına e mail attım naviiçin adamlar size kesinlikle yardımcı olamayız cihazı bizden almadığınız için dediler ben yalnızca navi istiyorum dedim tel numarası yazmışlar numarayı arıyorum devemlı ulaşılamıyor cevabını aldım.neyse navide tamam.cihaz gerçekten kaliteli arkadaşlar uzakdoğumalı ama gerçekten kaliteli artı araçla mükemmel uyumlu alacak arkadaşlara tavsiye ederim.araca takmakmı cıkar soketi cd30 dan tak casca nın soketine bu kadar basit.

Selim abi teşekkürler davetin için. Bence en kaliteli çin malını almışsın. Güle güle kullan. Bende internette araştıryorum böyle bişey ve en uyumlusu buydu ve çin malı avrupada Caska adı altında satılıyor. Umarım bir gün bizede nasip olur. ;)

Geri