Çinli Arabalar Güvenilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Çin kökenli bir araba alır mısınız?

• evet

Oy: 28 17.9%
  • hayır

Oy: 128 82.1%

• Kullanılan toplam oy
    156
çin arabaları vasat guvenlik verilerine sahipler ancak en güvenli araçta da olsanız herşey sizin ve aracın elinde olmayabilir.130 degil,40-50 km hızla bile ölümcül kazalar gecirilebilir.Bu durumlarda marka farketmiyor ama yine de elma ve armutları karıstırmamak lazım

Experience' Alıntı:
ama yine de elma ve armutları karıstırmamak lazım
:kop: :alkis: :good:

130 olduğunu sanmıyorum hızın 90 civarı bir hızdır ancak. aslında bi de X5 koyalım. kıyas yapın yani ne denir bilmem artık????
.
bmwx520032mw7.jpg

coldekiadam' Alıntı:
Eğer 150 milyarlık bi x5 ile neredeyse eş değer özellikleri sunuyorsa ve de 30 milyara satıyosa tabi binerim..

hayırlı olsun arkadasım sen havanı at o jeeple ben almayayım:kop:

bana 30milyara werseler de almam sonuçta yakıttan yana dert çok olur ve bu kadar ucuz arabanın da sorunu da çokk olur zırt pırt yolda bırakmazsa iyidir.güwenlik zaafları da cabası ama derseniz ben sadece ayağımı kessin istiyorum o zaman güzel bir seçim olabilir ama benim için otomobil denen şey çok amaçlı bi alet zewk we güven wermeli...

bence güvensiz çinlilerin neyi sağlam çıktıda arabası sağlam çıksın arkadaşlar canınızı böle bir arabaya emanet edermisiniz ben etmem şahsen :(

yüzlerce çeşit ayrı marka motorsiklet sattılar şimdi ise hiçbirinin yedek parçası yok. arıza yaptığı zaman elinizde kalıyor.bunlarda öyle olmasın.
ben almam şahsen.

Yerım Çın arabası ben cınlılerın degıl arabasına kalemıne bıle guvenmıyorum arkadaslar varsa aksı buyursun neden mi şu 2 senedir hep dısarı malı ucuzmus efendim değil arkadasım türk malımız duruken gıdıyoruz yok çin malımız ıyımıs bırakın allah askına mıllet olarak kafayı degıstırmek lazım.Bu bir tamam bende opel kullanıyorum alman teknojısı neden tofasa bınmıyosun o da türk malı nedenı var kardesım ben CANIMI TASIYORUM BEN TÜRKÜN MALINADA PEK :ozur: GÜVENEMİYORUM Kİ AMA ÇİNLİLERDEN KALİTELİYİZ VARKIMIZ BU.Çin arabalarıNA bınecegıme BİSİKLETE BİNERİM ONDAN İYİDİR.. :bisiklet:

MADE İN CHEİN MİŞ EHEEE

Geri