Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Almana binip, kaza yapip, omur boyu sakat kalacagina, binersin cin malina, ilk kazanda hic acisiz kesin cozum....Sloganimiz : Chevy size kaza yapmayacaginizi garanti etmez ama sakat kalmayacaginizi garanti eder !
Karabükte Anadolu Otomotiv satıyo bu chery leri bakmak için gitmiştim araca kaputa söle biras bastırdım kaput içine girdi ve geri gelmedi oradakı görevlı görmeden çıkartıcam die ugraştım ama olmadı kapısını açtım içine oturdum arabada resmen kötü plastik kokusu vardı ve kapısı o kadar hafiftiki bizim opelin kapısını kapatır gibi bi kapattım kapı koptu sandım.Yani o kadar dandık arabalar ki kaputa elinizi koymakla çöküyor.Hadi alan aldı mahallede çocuklar top oynarken top gelse heralde araba çarpmış gibi olur.
bizim şahin,doğan,kartalımız bunların yanında hacı kalır hacı hele hacı murat(hacı muro) hala yanımdan geçerken bakarım.
150 milyarlık kalite, konfor ve güvenliği 120, belki 100 hadi 80ne sunsun.Ona da satış politikası ve pazarlama taktikleri.. densin. Ama 30-40-50ye de olur mu?
Allah çin arabasına binmekten korusun.